VQPower Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 Dzis bylem w salonie nissana po czesci do maximki i moim oczom ukazalo sie cos takiego :shock: http://www.4x4.pl/news.php?id=1383 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ALE fajny baczek ja mysle ze tez sie bedzie dobrze sprzedawal :wink: [wacu my czekamy na inny okaz ktory sie pojawi u dilera wiesz jaki :grin: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Cigle zapowiadali i wreszcie się pojawił 8) Choć "versa" mniej mi się podoba niż "tiida" A jak z cenami/silniki :?: Ponoć miało się zaczynać od 15k$ z dobrym wyposażeniem :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 pisza ze silnik 1.8 a cena 12tys$ zielonych :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 pisza ze silnik 1.8 a cena 12tys$ zielonych Wink :shock: :shock: :shock: lecę do kantoru póki nie zdrożeją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 6 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 silniczek 1.8 widzialme autko na wlasne oczy. spodobalo mi sie i namawiam dziewczyne aby je sobie kupile. pali bardzo malo z galona robi na miescie 30 mil a na autostradzie 38. mnie sie ten wynik bardzo podoba. to jest o jakies 30% nizsze spalanie jak moja krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Szymeq Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Troszkę zalatuje toledo. Czemu na europę nie puszczają takich modeli i w tych cenach :? . Przecież to by sie sprzedawało lepiej niż astra czy ibiza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 puszczają takich modeli i w tych cenachbo nasz kochane rzady jak pier^&% akcyza, podatkami i innymi oplatami za auta to potem mamy ze cena samochodu = 70% bierze rzad a reszta to zarobek producenta -_^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 7 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Z boku wygląda jak Peugeot 307 :/ pali bardzo malo z galona robi na miescie 30 mil a na autostradzie 38 Teraz dla wprawy przelicz na litry na 100 km hehe sekunde:) ok 8l na miescie i 6 na autostradzie chcialbym aby moja krowa tyle palila :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 hehe sekunde:)ok 8l na miescie i 6 na autostradzie Nie wierze :shock: spodobalo mi sie i namawiam dziewczyne aby je sobie kupile. napisz co i jak może jakieś foty jak kupisz :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 9 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 hehe sekunde:)ok 8l na miescie i 6 na autostradzie Nie wierze :shock: spodobalo mi sie i namawiam dziewczyne aby je sobie kupile. napisz co i jak może jakieś foty jak kupisz :?: jeszcze sie laseczka zastanawia. bo nie wie czy kupowac nowke czy poczekac rok jak cena spadnie o polowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 galon ~ 3,8 litra mila ~ 1,5 km 3,8 litra = 45 km x litra = 100 km x= 380/45 = 8,4 litra 3,8 litra = 57 km x litra = 100 km x= 380/57 = 6,6 litra Ładnie Dodaj VAT (22%) i transport oraz cło (10%) i masz cenę u nas Ewentalnie jeśli produkcja bedzie w Europie będzie taniej chociaż 50 tysiów za auto B klasy to sporo, choć 1.8 brzmi fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Dużo atrakcyjniej przedstawia się sytuacja przesiedleńca, który dłużej przebywał np. w Ameryce. Kwestie związane z mieniem przesiedlenia przywożonego z państw trzecich (tj. spoza Unii) regulują przepisy art. 2-10 rozporządzenia Rady EU nr 918/83. Zgod nie z nimi przywóz towarów z zagranicy jest wolny do cła (a także akcyzy i podatku VAT) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 12 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 ja nic nie mowie ale porownajcie wyglad amerykanskiej versy do nowej almery. czy to nie dwa te same auta?? no chyba ze ja jakies zwidzenia mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi