MacGayver Opublikowano 2 Stycznia 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2007 :zdziw: potwierdziły się moje obawy że w bagazniku ale drugi rząd chyba prawie nie ma miejsca na nogi? drugi rzad ma tyle samo miejsca co przed rozlozeniem trzeciego rzedu. Ten reling wiadomo do czego Pozdro [ Dodano: Wto 02 Sty, 2007 23:35 ] Ciekawe kiedy nadejdą prace związane z wymianą serca na bardziej męskie CA18DET - jak to jest tu : http://www.polskajazda.pl/index.php?a=cars...p;idpojazd=5810 wspomniane można przeczytać, że to odległe marzenia, no bo marzenia to marzenia [ Dodano: Wto 20 Lut, 2007 22:42 ] Coobcio jestem pewien że jak już wszystko bedzie gotowe w tym youngtimerze to i o silnik,kolega odpowiednio zadba?? co do silnika to planuje na przyszly rok wrzucic CA18DE + po jakims czasie na pewno T Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gumbi Opublikowano 4 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Macgayver musimy pomyslec nad przerabianiem Nismo na wieksza skale.Musze podJECHAC DO CIEBIE I OPOWIEDZIEC CI O MOJEJ WIZJI Apropo Exe to widzialem ja na zywo i rekonstrukcja udala sie w 100% , profesionalna robota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Nalazłem te lampy gdzieś na stronie z USA i są całkiem tanie tylko problem polega na tym ile bedzie kosztowac taka przesylka. jest moze ktos w Stanach kto ściągnąłby mi je? podam jeszcze stronkę: http://www.carpartswholesale.com/cpw_store...mp;s=1&my=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 10 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2007 Aktualne foty. Pododaje może komuś się spodobają. Piszcie co sądzicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość EnDrIu WAWA Opublikowano 11 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2007 Nalazłem te lampy gdzieś na stronie z USA i są całkiem tanie tylko problem polega na tym ile bedzie kosztowac taka przesylka. jest moze ktos w Stanach kto ściągnąłby mi je? Obrazek podam jeszcze stronkę: http://www.carpartswholesale.com/cpw_store...mp;s=1&my=1 eloo nie sa to takie same wklady jak w s13?? Wlasnie sciagamy takie z USA w 20 osob wyszlo nam 130 zeta za komplet(przesylka i zakup lamp) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 10 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2007 Czas sie zatrzymal ale nie dla modow Sprobuje wszystko w jednym poscie zmiescic: Mała rzecz a cieszy Nowy update. Co Wy na to? zaznacze na wstepie ze tych gum wogole seryjnie nie mialem w tym aucie A wiec dolot wyglada następująco. Poprawa dzwieku i na tym poprzestańmy :roll: Co do blosa to z czystym sumieniem moge polecic. Niesamowita zmiana osiagów i prawie niewyczuwalna zmiana miedzy benzyna a gazem. Cos niesamowitego. Jestem w pełni zadowolony z zakupu :jupi: Tego pomysłu nie przedstawialem wczesniej ale wiedzialem ze cos musze z tym zrobic ;-) Zrobilem "drobnego" moda jesli chodzi o hamulce. Dla porownania wszystko na zdjeciach oryginalne hamulce: dla porownania tarcze: chyba na zaciskach i klockach widac najwieksza roznice :-D A to juz efekt koncowy ;D No to kolejne mody z dnia dzisiejszego. W zwiazku z tym że jadąc w nocy i wieczorami ledwo cokolwiek widzialem i strasznie bolały mnie od tego oczy, postanowilem wyminic reflektory. Dopiero gdy przyłożylem je do siebie zobaczylem na czym jezdzilem :crazy: A oto foto 8-) Przed: Różnica: Po: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 11 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 Niezłą robote wykonałeś, tak patrze na te foty, to wsadziłeś mu większe zaciski i tarcze ? Z czego i dużo to było roboty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 11 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2007 z czego to juz tajemnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Albin Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 n14 gti? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 12 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 pudło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 12 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2007 S13 200SX :?: :diabel2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 18 Października 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Października 2007 pod maske trafiła rozpórka: A o to o czym mowilem, dokladnie ten egzemplarz na mnie czeka :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fer Opublikowano 19 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 No no robi się ciekawie, niedługo będzie pięknie jeździć :one: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MacGayver Opublikowano 21 Stycznia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2008 Do auta na wiosne zawitaja zielone sprężyny H&R. Dzisiaj odebrałem przesyłke Przychodząc dzisiaj z uczelni moimn oczom ukazał się piekny widok :-D Po otwarciu moim oczom ukazała się trudno powiedziec czy piekna czy nie piekna niemka pośród moich sprężyn (po drobym ocenzurowaniu ;-) ) :-D Po wyjęciu wyglądają tak :faja: A tu najlepsze :jupi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi