Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Plastikowa listwa na zderzaku (N16)

Gość almerka N16

Rekomendowane odpowiedzi

Gość almerka N16

słuchajcie kochani...dziś lekko przerysowałam sobie zderzak i tą plastikową listwe :(

rysy na zderzaku nie są głębokie więc da je rade zamalować...ale problem mam z tym plastikiem bo nie wygląda to zaciekawie :?

nie wiecie może czy można te listwy wyjąc i wymienić?? :?

słuchajcie kochani...dziś lekko przerysowałam sobie zderzak i tą plastikową listwe :(

rysy na zderzaku nie są głębokie więc da je rade zamalować...ale problem mam z tym plastikiem bo nie wygląda to zaciekawie :?

Witam, te listwy są zciągane i wymienialne. Zamów w serwisie Nissana, nie powinny być drogie.W sklepie wątpię by mieli takie detale. Powodzenia :)

Wyciągnąć można i wymienic też. Tylko czy warto. Nie lepiej może zamiast wymiany listwy oddać wszystkie do malowania. Zderzak i tak oddajesz do lakiernika wiec przy okazji może warto o tym pomysleć.

Gość almerka N16

zderzaka nie będe oddawać...za mała ryska...a o malowaniu listew myślałam kiedyś bo kilka klubowiczów pomalowało i nawet nawet to wygląda..więc kto wie :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...