Gość Chińczyk Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 Jak w temacie... Chcialbym sie dowiedziec jak odkrecic lewe przednia lampe w N16 po liftingu z 2004 roku. Musze to odkrecic, zeby miec lepsze dojscie, bo w srodku mi sie cos polamalo. Tak nie ma dojscia, za ciasno. Za wszelkie odpowiedzi dziekuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AdaSch Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 odp kilka postów niżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 Czy mozecie mi pomoc??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 witam jezeli chodzi tobie o reflektor L lub P to zasada jest ta sama : odłączasz elektrykę odkręcasz dwie śruby z góry lampy od dołu jest zatrzask trzeba go wychaczyć poluzwowć od góry zderzak wyjąc lampę To coś połamane to mocowanie zarówki - może coś innego- lampa do wymiany. Może znajdziesz gdzieś kogoś kto takie żeczy zgrzewa. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chińczyk Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Tak jest polomane mocowanie zarowki. Ojciec probowal to skleic, ale pod wplywem temperatuty szlak strzelil. Mozecie wiecie gdzie mozna bylboby to naprawiac, u jakiego fachowca?? Nowa lampa przednia kosztuje az 250 zl....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dakall Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Witam Jeżeli masz zamiar kupić używaną lampę to dobrze ją obejrzyj czy nie jest gdzieś klejona. co do poklejenia to musisz popytać tych ludzi co zajmują się klejeniem plestików (zderzaki itp.)chociaz lampa nie jest z plastiku ,mnie pokierowali do ludzi co spawają plastikowe rury wszelkiego rodzaju-choć gwarancji mi nie dali.Poradzili że przy małych pęknięciach można pozgrzewać to zwykła lutownicą, lecz musisz to zrobić bardzo starannie aby lampa dobrze świeciła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.