Gość kmich76 Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 Mam z tym problem, żeby się zaświeciło, muszę trochę poheblować przód tył tak z 1-2cm i tak nie zawsze działa. Więc myślę że kończy się wyłacznik...Pytanie takie czy ktoś może wymieniał i wie jaki jest dostęp do tego :?: No i oczywiście gdzie kupić i za ile W Interkarsie jest za 66 zeta :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeswirus Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 ja mam zepsuty od ok 3-4 lat i tez se musze zrobic. Wiem że ja mam kajś koło skrzyni, ale czy to prawda to nie mam zielonego pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość blazej Opublikowano 4 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2006 http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=11860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SIWYRP Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Też mi się kończy, ale jak przytrzymam lewarek w pozycji WSTECZNEGO to światełko działa. Nic wiem niestety gdzie znajduje się ten włącznik, a chciałbym... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał79 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Masz rację kończy Ci się włącznik światła wstecznego. Znajduje się on przy wybieraku w skrzyni biegów. Dostęp do niego nie jest uciążlliwy. Wystarczy wjechać na kanał i popatrześ na spód skrzyni biegów tam gdzie wchodzi lewarek zmiany biegów. Dochodzą tam dwa kabelki i przykręcony jest jedną śrubką ma oring a czasami może być wklejony na silikon. Nie było by problemu gdyby nie olej w skrzyni. Jak będziesz wyciągał włącznik to uważaj bo cały olej ze skrzyni biegów Ci wypłynie, a wlewanie jest utrudnione. Wlewa się z powrotem (przynajmniej u mnie w K11 z 1.0 silnikiem) przez ślimak od prędkościomierza, najlepiej zaopatrzyć się w węrzyk i dużą strzykawkę to ułatwi wlewanie oleju. Miłej pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.