Gość czex Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Od dawna szukam sprężyn do Almerki 2.2Di. Udało mi się znaleźć : Sprężyny Jamex (40mm) - 399zł/kpl Sprężyny Vogtland (35mm) - 699zł/kpl Sprężyny Eibach (30mm) - 949zł/kpl Sprężyny OMP (35/20mm) - 799zł/kpl Skoro jamex jest o połowe tańszy i najbardziej obniża, chce się zdecydować na te właśnie sprężyny. CZY WARTO ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Cena idzie z jakością. Uważaj, bo Jamex jest najniższy i zapewne jeszcze bardziej siądzie po pewnym czasie jazdy i z tych -40mm może Ci się zrobić -60mm a przy takim obniżeniu seryjne amorki strasznie dostana po d*pie. Ja polecam Ci Vogtlanda, bo słyszałem od klientów o nich wiele pozytywnych opini. 3m sie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lipass Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A pytałeś w Platimexie?? hubert@platimex.pl Mam je prawie miecha i jestem BARDZO zadowolony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czex Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 A pytałeś w Platimexie?? hubert@platimex.pl Mam je prawie miecha i jestem BARDZO zadowolony Dzięki, już piszę do nich maila. Ten koleś, który wysłał mi tą ofertę Jamex'a pomylił się !! Ta cena 399zł dotyczy sprężyn do N15 1.4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mrozu Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Nie zapomnij,że w Platimexie masz klub ma upust. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.