Gość Viciu.org Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam. Podjechalem wczoraj do znajomego i powiedzial mi ze mam do wymiany koncowke. Mam pytanie: a mianowicie nie znam sie na tym za bardzo i jak dzwonilem do nissana sie pytac to mi powiedzieli ze koncowka lewa czy prawa no i teraz mam ćwieka bo jak dzwonilem do innego sklepu to nie pytali sie która strona i czy wogole sa na dwie strony te końcówki.......Nissan Primera p10 2.0lx 93r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciejwra Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 mogą być różne przecież długość drążka kier. też jest różna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Andry Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2006 Jeśli chodzi o końcówki zewnętrzne to lewa od prawej nie różni się niczym, no może jedynie opisem ( w zależności od producenta) ostatnio kupowałem firmy 555 na obie strony i były identyczne i o tym samym symbolu. W sklepie oczywiście pytali mnie czy chcę L czy P ale okazało się to bez znaczenia. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waldiw16 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Ja tez ostatnio wymienialem w p10 1.5 slx 1991 i nie ma zadnej roznicy miedzy lewa i prawa jedynie ze w opisie. [ Dodano: 15 Sie 2006, 23:20 ] sorki mam silnik 1.6 a nie 1.5 zle mi sie napisalo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek_K11 Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Ja wymieniałem końcówki przy mojej mirce, potwierdzam są identyczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.