Gość Skuter27 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Witam poszukuje małej cześci któaprzez własną nie uwage skasowałem, a mowa o palstikowym o kształćie trujkąta o 3 dziurach do śrub podstawku do lusterka wstecznego, mianowicie gdzie moge taką część dostać, kupić lub w inny sposób wychaczyć ;D[/b] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 popytaj sie ludzi ktorzy sprzedaja k10 na allegro na czesci.... KUPE TEGO JEST ! co do lusterka ostatnio mialem ciekawa sytuacje jak lusterki mi spadlo poprostu na dol i jechalem z 1km bez lusterka wstecznego, okazalo sie ze wlasnie polamal sie uchwyt ktory mocuje lusterko do tego trujkącika czyli tak jak mowie ... szukaj na allegro http://moto.allegro.pl/showcat.php?id=1831...&view=gtext http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1349439 Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość akira Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 te linki to chyba raczej nie na czesci ale autka do sprzedaży w całosci:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 te linki to chyba raczej nie na czesci ale autka do sprzedaży w całosci:) mam wątpliwosći. szczególnie ze tytul aukcji to "Nissan Micra K10 wszystkie części" :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soul Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 ewentualnie wpisac w wyszukiwarce, k10, k-10, micra 1200, micra 1.2 MULTUM !!! wystarczy poszukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ADEX Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 mam nadzieje ze kolesie nie sprzedaja z całym lusterkiem tego.. jak szukkałem listwy nad rejestracją to chcieli sprzedać.. al etylkow komplecie z klapą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skuter27 Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 he he dzięki za pomysł popatrze na allegro bo na szrocie raczej mikruni nie znajde za dobre autko bynajmniej na szrotach w mojej okolicy nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 moze uda mi się znaleźć w piwnicy bo kiedys widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.