Gość rubi Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jakie ciśnienie kołach powinno być w Primerze P10 '95 kombi Piszczy mi przy skręcaniu i mysię, że to to. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velociraptor Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jakie ciśnienie kołach powinno być w Primerze P10 '95 kombiPiszczy mi przy skręcaniu i mysię, że to to. Ciśnienie powinno być na naklejce na słupku środkowym drzwi kierowcy. 2,2 przód 2,0 tył przy pełnym obciążeniu 2,5 i 2,3 o ile pamiętam. Jeśli piszczy na zakrętach - to raczej zbieżność , polecam wyregulować Sławek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qwasar Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Z tą naklejką to różnie bywa. Ciśnienie też zależy od rozmiaru opon i felg. U mnie na naklejce są ciśnienia dla 5-ciu rozmiarów opon, ale wszystkie dla felg 14", a jeżdżę na 15". Piszczenie może być także spowodowane upałem i rodzajem mieszanki gumowej opony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szatanski Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 no wlasnie ja na ten przykład naklejki nie mam!orientujecie sie jakie ciśnionko dla p 10(nie kombi) powinno byc??bo teraz jakoś jeżdże ale wolałbym być pewny!na oponach 14" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 ja dla opon 195/65R14 mam 2,2 albo 2,3 - sprawdze wieczorkiem to podam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.