Gość jaco-placo Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Wchodziś w to czy nie Primera kupiona w Polsce 2000r P11.144 2.0L + gaz II gen. 5-cio drzw. ksenony, full elekt. skrzynia CVT- M6, przebieg 240 tyś km (ponoć 200 po autostradach) . Do roboty : przpływka, klocki, tarcze, urwane lusterko lewe, tylnie światło , a raczej tylko zaślepaka bo cały klosz jest, ale widocznie jest tam jeszcze dodatkowa obudowa. silnik wycieraczek (już kupiony) , opony. Pytanie BRAĆ CZY NIE BRAĆ Sądzę że za 14 tyś będzie moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość msmarcinek Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Jeśli to rocznik 2000 (bo tak napisałeś , że nie bardzo wiem czy kupiona w Polsce z salonu czy od kogoś) to warto bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco-placo Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Dokładnie końcówka 99r (lgrudzień), kupiona w salonie w 30 lutyego 2000 r w salonie w Kaliszu. Od pierwszego włąściciela, który po kilku latach jak widać zapuścił autko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Mam identyko tylko 100tyś przebiegu. Jestem zadowolony i wszystko jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Koszty napraw szacuję (najgorszy scenariusz): - przepływka nawet 2300 - klocki tarcze 300 - lusterkao - 500 - lampy z 500 - opony tak z 800 Razem 4-5 tysiaków...według mnie wciąż warto o ile nie wyjdzie coś jeszcze ;-) (np. uszkodxzona skrzynia biegów!) Chociaż przebieg jest spory, ale przynajmniej jest szansa że prawdziwy :-) Tylko nie wierz w te autostrady bo niby gdzie to ich tyle w Polsce żeby 90% przebiegu auto robiło po nich ?? To nie jest czasem autko po leasingu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość peryskop Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Wchodziś w to czy nie Primera kupiona w Polsce 2000r P11.144 2.0L + gaz II gen. 5-cio drzw. ksenony, full elekt. skrzynia CVT- M6, przebieg 240 tyś km (ponoć 200 po autostradach) . Do roboty : przpływka, klocki, tarcze, urwane lusterko lewe, tylnie światło , a raczej tylko zaślepaka bo cały klosz jest, ale widocznie jest tam jeszcze dodatkowa obudowa. silnik wycieraczek (już kupiony) , opony. Pytanie BRAĆ CZY NIE BRAĆ Sądzę że za 14 tyś będzie moja sie zastanów bo wychodzi na to że właściciel nie dbał o auto,wiedział tylko gdzie jest wlew od zbiornika i tyle ,weż auto gdzieś na warsztat to ci sprawdzą,pozdro p.s aut ci u nas dostatek jeno trza mieć cierpliwości duuuuużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco-placo Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Nie , nie jest po Leasingu. Stoi już na warsztacie , koszt bez opon - 2800 . Hmmm mam nadzięje że bedzie śmigal!!!! A te autostrady? hmmm gość kursował Wrocław - Krapkowice koło Opola, i Wrocław - trasa nad morze :-) więc prawie jak autostrada hihihi pozdrawiam ps. aaa i jeszcze jedno kupione 28 lutego hihi nie 30 :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel_s Opublikowano 7 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2006 Przed zakupem koniecznie jedź do dobrego/znajomego mechanika niech oceni stan techniczny samochodu. 14 tysi to nie dużo jak za taki samochód, ale żebyś potem drugie tyle nie włożył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 :shock: gaz 2. generacji w p11-144 z systemem EOBD? :shock: musiał nia jeździć jakis "oszczędny inaczej" ciekawe czy komputer nie sfisiował, jak wyglądają sondy lambda, katalizator i inne elementy na które wpływ ma instalacja gazowa, zwłaszcza 2. generacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaco-placo Opublikowano 8 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2006 Będę szczery - nie znam się Ta instalacja to Bedini 132 E [ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 16:41 ] Co do komputerka to fakt, pokazuje bardzooo dziwne liczby (spalanie) Ale po wymianie wszystkich gadżetów wyżej opisanych, nie ma się do czego przyczepić. No może do paska wspomagania bo przy pełnym skręcie kół przez momencik piszczy. Jeszcze doprowadzę LPG do dobrego stanu i tylko śmigać. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi