Gość Felix Opublikowano 16 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2007 Zrobilem po swojemu.Zrzucilem oslone przegubu i wybilem poloske z przegobu.Zlamalem przy tym moj ulubiony mosiezny wybijak.Ale przynajmniej teraz nie slychac tego grzechtania przy skrecie w lewo.Jeszcze troche i klony beda gotowe!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supernissanb12 Opublikowano 17 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 Gratulacje! Ja chcąc w ten sposób wybić półoś z przegubu mało nie uszkodziłem wieloklinu na półosi. Czasem schodzi po kilku uderzeniach A czasem po wielu kombinacjach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sykul Opublikowano 25 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2009 Witam piszę w tym temaci bo nie chciałem zakładać nowego. Czy półosie z Sunny N14 2.0D będą pasować do N14 2.0 GTi? Wydaje mi się że nie ale chcę mieć pewność :029: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi