Gość andrew123 Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 kupiłem ostatnio nissana almere w dieslu. mam teraz problem prawdopodobnie z czujnikiem temperatury. ot co sie dziwnego dzieje w mojej almerce. rano po przejechaniu kilkuset metrów wskaznik wskazuje max i jest na czerwonym polu. po kilku sekundach spada do zera. :shock: tam lezy sobie kilka sekund po czym ponownie rośnie, ale juz normalnie i stabilizuje sie na wysokosci prawie polowy skali. i tak juz zostaje przez cala dalsza jazde. w pierwszy dzien wystraszylem sie troche i pierwsze co zrobilem to wymienilem termostat (jak sie okazalo zupelnie niepotrzebnie), bo problem dalej nie ustapil. teraz jezdze normalinie i wiem ze ten typ tak ma. jasli ktos wie cos na ten temat to prosze o odpowiedz. z gory dziekuje. Andrew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZ3RYF Opublikowano 11 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2006 chyba termometr nie termostat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marek1976 Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2006 Sprawdź kabelek od czujnika temeperatury, prawdopodobnie trzyma się na włosku i pwoduje zwarcie co bjawia sie wzrostem temp na max. Czyjnik znajduje się niedaleko termostatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.