Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

K11 2000r - klimatyzacja i filtr kabinowy (przeciwpyłkowy)

Gość ichipek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

To mój debiut na forum i jak to zwykle bywa zaczne od pytania:

Czy wie ktoś może z jakich powodów nie znalazłem filtra przeciwpyłkowego przed parownikiem klimatyzatora w instalacji wentylacyjnej? Jak to się po pewnym czasie zdarza, pojawił się ów nieprzyjemny, stęchły zapach i przy odgrzybianiu chciałem wymienić filtr, a tu proszę, takowego (w miejscu w którym ponoć powinien być) brak.

Jeśli mogę prosić abyście zajrzeli za schowek pasażera. Czy w tej czarnej obudowie (gdzieś w okolicy środka półki) na samym jej dole znajdujecie zagłębienie, a na całej wysokości obudowy (od zagłębienia w górę) jakąś zaślepkę ?

Ewentualne fotki mile widziane.

Moze przy okazji: czy ktoś z Was przeprowadzał juz samodzielnie wymianę filtra/odgrzybianie wentylacji?

Z góry dzieki,

pozdrawiam

Ichipek

Gość przemo_78

z tego co mi wiadomo, bo sam mam K11 z '99 z klimą to wersje z klimatyzacją nie mają filtra takowego. dzwoniłem swego czasu do ASO z pytaniem o ten filtr a tam oznajmiono mi że takowego nie ma w tych wersjach. byłem też ostatnio na dobiciu klimy i takiego filtra nie znaleziono. czyli trzeba przyjąć za dogmat że go nie ma. zresztą użyj szukajki, o tym już gdzieś było

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...