Gość mradom Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam. Moze ktos z czystym sumieniem polecic mi warsztat, gdzie wymienie olej w Almerze. Tzn. interesuje mnie usluga, gdzie wjezdzam, daje filtry (bo juz mam kupione) firma wlewa swoj olej, umierkowanie place i spokojnie wyjezdzam. Dzieki Radom Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 2 dni temu bylem w norauto. szybko i bezbolesnie. usluga kosztuje cale 30zl wiec nie powala. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Witam.Moze ktos z czystym sumieniem polecic mi warsztat, gdzie wymienie olej w Almerze. Tzn. interesuje mnie usluga, gdzie wjezdzam, daje filtry (bo juz mam kupione) firma wlewa swoj olej, umierkowanie place i spokojnie wyjezdzam. Dzieki Radom Kolego to nie ten dział. Mamy dział porady eksploatacyjne a w nim poddział gdzie i jakie warsztaty polecamy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość gry76 Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 a tak pozatym to już bez przesady olej zmienią Ci wszędzie..trudno cos zle zrobić podczas tej czynnosci.Nawet Zenek garazowiec zrobi to dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość genjusz Opublikowano 14 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2006 na shellu na ursynowie 50zl za zmiane oleju jesli mamy swoj olej i swoj filtr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.