Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

klima w p11

Gość waall

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie.Jestem od niedawna sczęsliwym posiadaczem P11 i uczę się tego auta.Mam problem z klima.Po właczeniu czuć to chłodne powietrze ,ale po chwili zaczyna lecieć takie lekko ciepłe.Po wyłaczeniu klimy i ponownym załaczeniu sytuacja jest analogowa.I nastepne pyt. Gdzie szukac filtru pyłkowego.

Filtr przeciwpyłkowy masz za schowkiem. Musisz go wykręcić, żeby się dostać. A z tym ciepłym powietrzem, to chyba trzeba pojechać na sprawdzenie klimy. Może za mało jest czynnika chłodzącego

Jak jesteś z okolic Wawy to podjedz do milanówka tam napewno ci pomogą

Więcej info i adres na stronie www.klimatyzacje.waw.pl

Mi pomogli i ich polecam.

Gdzie szukac filtru pyłkowego

musisz odkrecic schowek,za schowkiem jest filtr przeciwpylkowy w pozycji pionowej :D

Gość macallan

W zeszły tygodniu miałem podobnie. Leciał chłodek, ale coraz cieplejszy, aż w końcu poleciało ciepełko. Wyłączyłem, a potem włączyłem (za kilka minut) i znowu chłodek, ale kiepski. Zdjąłem schowek wyjąłem filtr kabinowy i się przeraziłem. Na początek odkuraczem go potraktowałem i było lepiej. Obecnie nowy filtr i jest wszystko OK. Teraz to dobry chłodek wieje. Koszt filtra 59 zł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...