Gość waall Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Witam serdecznie.Jestem od niedawna sczęsliwym posiadaczem P11 i uczę się tego auta.Mam problem z klima.Po właczeniu czuć to chłodne powietrze ,ale po chwili zaczyna lecieć takie lekko ciepłe.Po wyłaczeniu klimy i ponownym załaczeniu sytuacja jest analogowa.I nastepne pyt. Gdzie szukac filtru pyłkowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raf Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Filtr przeciwpyłkowy masz za schowkiem. Musisz go wykręcić, żeby się dostać. A z tym ciepłym powietrzem, to chyba trzeba pojechać na sprawdzenie klimy. Może za mało jest czynnika chłodzącego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość waall Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Dzięki. za informacje. Bylem w takim jednym zakladzie od klimatyzacji. Facet twierdzi ,że napelnił instalacje,ale to chyba nie jest prawda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zielak Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Jak jesteś z okolic Wawy to podjedz do milanówka tam napewno ci pomogą Więcej info i adres na stronie www.klimatyzacje.waw.pl Mi pomogli i ich polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 ... sytuacja jest analogowa... a nie cyfrowa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy77 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Gdzie szukac filtru pyłkowego musisz odkrecic schowek,za schowkiem jest filtr przeciwpylkowy w pozycji pionowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 W zeszły tygodniu miałem podobnie. Leciał chłodek, ale coraz cieplejszy, aż w końcu poleciało ciepełko. Wyłączyłem, a potem włączyłem (za kilka minut) i znowu chłodek, ale kiepski. Zdjąłem schowek wyjąłem filtr kabinowy i się przeraziłem. Na początek odkuraczem go potraktowałem i było lepiej. Obecnie nowy filtr i jest wszystko OK. Teraz to dobry chłodek wieje. Koszt filtra 59 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.