Gość damiang Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 Tje ja mam SUNNY-ego tyle że Y10 Traveller-a z 2000 roku, i nie jest to data pierwszej rejestracji tylko data produkcji ... ciekawe co wy na to !! Co do silniczka CD20 ... olej co 10 000 przy oleju filtr oleju i powietrza pasek rozrządu producent podaje po 100 000 (polecam co 80 000) przy wymianie paska wymiana rolki prowadzącej i napinacza mile widziana pasek do pompy wtryskowej co 60 000 (ja jeździłem 160 000 i dopiero wymieniałem) oczywiście też z napinaczem i jeździć, jeździć,, ...[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 No wiec sprawdzilem sobie VIN i z ostatnich 6 cyfr wyszlo w dekoderze takie cos: Reference ****Q 2 SPEAKER & AIR BAG ***M* POWER STEERING & TILT STEERING & ***M* SPECIAL VERSION EMBLEM LESS- ***M* (INVITATION) **C** COLORED BUMPER *B*** TIRE 175/70 SR 13 & 13 INCH FULL- *B*** COVER P**** AUTO DOOR LOCK & SUN ROOF .... i nie wiem na czyma ma polegac AUTO DOOR LOCK, INVITATION ... :?: bo POWER STEERING & TILT STEERING to chyba wsponaganie :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 3 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2005 No wiec sprawdzilem sobie VIN Można wiedzieć gdzie bo ta stronka co zapodał Scyzor to nie chodzi tylko jakieś krzaki wyskakują :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zicoo Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 No wiec sprawdzilem sobie VIN Można wiedzieć gdzie bo ta stronka co zapodał Scyzor to nie chodzi tylko jakieś krzaki wyskakują :? prosze..... http://www.club-nissan.ru/cars/vin/ P.S. zrobilismy juz kilka OT wiec jeszcze jeden nie zaszkodzi, eheh :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KaZeLoT Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 .... i nie wiem na czyma ma polegac AUTO DOOR LOCK, INVITATION ... :?: bo POWER STEERING & TILT STEERING to chyba wsponaganie :?: AUTO DOOR LOCK oznacza centralny zamek. A SPECIAL VERSION (INVITATION) to wersja wyposażenia auta. Primery miały wersję INVITATION, wypuszczoną na rok przed końcem produkcji P10-ki, zawierającą kupę wyposażenia w standarcie (poducha kierowcy, ABS, przeciwmgielne, chromowany grill, chromowane klamki, itp.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dzida Opublikowano 4 Października 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2005 Dzięki serdeczne zico. Wyszło mi że mam samochód z października 1992 chociaż w dowodzie 1994. Nie zgadza mi się POWER WINDOW czyli el. szyby których nie mam. No i koła mam 13-tki zamiast 14-tek. Nie wiem co to jest TILT STEERING jakiś stabilizator przechyłu czy co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi