Gość WUEMTE Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Czy ktoś zna dobre warsztaty lub osoby, które dokonaja tuningu komputerka w mojej P12 2.2 dci? Chodzi o woj. śląskie (Tychy, okolice). Dzieki wielkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 wiem ze przez zlacze diagnostyczne i OBD II skaner mozna spokojnie przyspieszyc badz opuznic zaplon, pod warunkiem ze da sie zapisac nowe ustawienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 w Katowicach masz przedstawiciela warszafskiego Master`s Tuning. na forum www.streetracing.pl jest zarejestrowany jako user Aligator. mysle ze bedzie w stanie Ci pomoc. pozdro ps. z gory dziekuje za pochwale :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brt Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 wiem ze przez zlacze diagnostyczne i OBD II skaner mozna spokojnie przyspieszyc badz opuznic zaplon, pod warunkiem ze da sie zapisac nowe ustawienia Zaplon w dieslu? :shock: litosci... :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 wiem ze przez zlacze diagnostyczne i OBD II skaner mozna spokojnie przyspieszyc badz opuznic zaplon, pod warunkiem ze da sie zapisac nowe ustawienia Zaplon w dieslu? :shock: litosci... :x pisalem ogolnie majac na mysli najnowze jednostki nissana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brt Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 wiem ze przez zlacze diagnostyczne i OBD II skaner mozna spokojnie przyspieszyc badz opuznic zaplon, pod warunkiem ze da sie zapisac nowe ustawienia Zaplon w dieslu? :shock: litosci... :x pisalem ogolnie majac na mysli najnowze jednostki nissana Czy jestes swiadom tego faktu ze w dieslu nie ma zaplonu? :? W dieslu mamy samozaplon bez wzgledu na to w jakiej technologi wykonany jest silnik. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 wiem o tym doskonale i nie mosisz mi tego mowic. Juz ci napisalem ze mowilem ogolnie o nowych jednostkach. jak nie to masz o tu modele silnikow VQ, VK, QR [ Dodano: Sro 19 Lip, 2006 ] masz jeszcze pare buziek posmieje sie z toba, bedzie nam weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brt Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 wiem o tym doskonale i nie mosisz mi tego mowic. Juz ci napisalem ze mowilem ogolnie o nowych jednostkach. jak nie to masz o tu modele silnikow VQ, VK, QR No to po co piszesz o zaplone jezeli ktos pyta sie o tuning diesla? Widzisz w tym jakis sens? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maras Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Może nie zauważył w pośpiechu, że chodzi o dci. Bo nie wierzę że Wac nie wie jak diesel działa. A Ty się go czepiasz jakbyś nie miał nic innego do roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość greg76 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 widze ze znow ktos sie bawi w cenzorke :evil: pisalem ze WUEMTE prosi o pomoc ale z niej nie kozysta a potem dostaje zjeby na SR. cisnie sie pytanie po co wogole komus zawracac dupe jak sie wie samemu najlepiej? do cenzora: jesli moja wypowiedz ma byc znow usunieta, to bardzo prosze o ostrzezenie i odpowiednia przy nim adnotacje. dziekuje i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gre Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 widze ze znow ktos sie bawi w cenzorke :evil: pisalem ze WUEMTE prosi o pomoc ale z niej nie kozysta a potem dostaje zjeby na SR. cisnie sie pytanie po co wogole komus zawracac dupe jak sie wie samemu najlepiej? do cenzora: jesli moja wypowiedz ma byc znow usunieta, to bardzo prosze o ostrzezenie i odpowiednia przy nim adnotacje. dziekuje i pozdrawiam daj spokj grzesiek, kolesiostwo wychodzi i tyle. Bo jeden z drugim uwaza sie za boga tuningu i chce zaplonem motac w dci, a jak wychodzi ze nie ma czym to pisze ze nie widac i armia adwokatow sie wylania zanada, poprostu zenada za to sie dostaje ostrzezenia ze obalasz jakies druciarskie i wyssane z palca mity w ktore wiekszosc tu wierzy bo nie wie , za przeproszeniem, o co chodzi :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 za to sie dostaje ostrzezenia ze obalasz jakies druciarskie i wyssane z palca mity w ktore wiekszosc tu wierzy bo nie wie Miły człowieku ostrzeżenia poszły nie za obalanie czyś teorii tylko za wulgarny i obraźliwy sposób ich przekazu. Od tej pory koniec robienia offtopica, nazwę tematu sprostowałem tak żeby odrazu było wiadomo, że chodzi o silniki DCI, pisanie nie na temat będzie karane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi