Gość macallan Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Czy mógłby ktoś z użytkowników opisać mi zachowanie obrotów silnika ze skrzynią CVT przy zwalnianiu i zatrzymywaniu i ich wielkość na biegu jałowym, z załączoną klimą i światłami oraz bez klimy i świateł. Oddałem auto do warsztatu, bo coś szwankowały wolne obroty, a teraz wydają mi się za wielkie i wydaje mi się że jakoś dziwnie się zachowują przy zatrzymywaniu. A po prostu nie pamiętam jak to było przed naprawą ale czuję ze inaczej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 ok 1000 obr. przy włączeniu klimy na chwilę podskoczą a potem spadną ale jutro przyfiluję dokładnie i dam znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Waldek sprawdziłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 silnik zimny po włączeniu zasuwają na 1800obr i zaraz spadają na 1200 - 1000 silnik nagrzany po włączeniu utrzymują 700-800 włączam klimę spadają do 600 i zaraz rosną do 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość macallan Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2006 Dzięki A nie spojrzałeś jak się zachowują przy zatrzymywaniu (zwalnianiu) podczas jazdy? :roll: U mnie spadają do jakiś 1200, potem 800, znowu 1200 (szybki skok) i potem jak już stoję ok. 800. Ty też tak masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Waldek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 jakoś tak skaczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Maro30 Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 U mnie nie skaczą. A poza tym wszystko tak jak kolega opisał. Luz 800, Włączenie 1800, klima skok na 600 i szybciutki wzrost do 800 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.