Gość szopa5 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Witam jestem tutaj świerzynka mam taki problem kupiłem almere i jest podrapana deska rozdzielcza i właściwie na wszystkich plastikach coś widać czy jest jakiś środek lub sposób aby to w jakiś sposób naprawić??????????? [ Dodano: Wto 18 Lip, 2006 15:48 ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 naprawić to bedzie cięzko mi sie wydaje ale spróbuj to potrakotwać Plakiem do desek rozdzielczych moze troche to zatuszuje :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szopa5 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 próbowałem ale nic nie pomaga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krawczynski Marcin Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 to nie mam pomyslu :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Napisz jakie auto N15/16 :shock: szopa5, ale spróbuj to potrakotwać Plakiem do desek rozdzielczych Jeśli N16 przed liftem to plakiem nie da rady górnej części bo czarna farba się pomaże i zmatowi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szopa5 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 N16 przed liftemmm ale porysowane mam te części dolne i jasne plastiki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Dolne plastiki sa wykonane z barwionego tworzywa najprawdopodobniej ABS_U trzeba by zerknac co jest wybite na np schowku, mozna by sprobowac delikatnie opalarka ale napradwe delikatnie :!: zeby nie zrobic jeszcze gorzej niz było,zalezy tez jakie sa te rysy jak głebokie, czy tylko z wierzchu zadrapane?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 18 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2006 Trochę syf...bardzo łatwo się to rysze i są jaśniejsze ślady.Próbowałem na schowku, to tylko "zdrapałem" taki nadmiar tworzywa na bokach rysy, bo wszystko inne tylko pogarszało...W końcu wymieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość szopa5 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 rysy są tak jakby delikatnie zrobione najgorzej wygląda schowek włąśnie gdzie mozna taki kupić i za ile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.