Gość fox_tychy Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 :arrow: :arrow: Witam od jakiegoś czasu mam problemy z prędkościomierzem a mianowicie: wskaźnik niewskazuje właściwej prędkości tzn zacina się np na 50kmh i po osiągnięciu koło 65kmh wskakuje na jakieś 5km i potem się powtarza :?: niekoniecznie różnica 15km czasami jest wieksza czasami mniejsza :?: gdyby nie obrotościomierz to niebardzo bym wiedział ile faktycznie jadę :? :? Jak ktoś miał ten sam problem albo wie co to może być to jestem DŹWIĘCZNY za pomoc :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gray5 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 moze to wina nasmarowania mechanizmu licznika?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 w k11 mialem podobnie jak auto stalo dlugo na sloncu i kokpit sie nagrzal... podobno cos ze smarowaniem linki predkosciomierza... niestety nie jestem w stanie powiedziec na ile to prawda... ja nie naprawialem... problem byl tylko w lato jak micrusia sie mocno nagrzala... ale po paru KM *ok 5 - 6 wszystko wracalo do normy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeXaN Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 jak ci skacze wskazówka to według mnie jest oznaka że masz w którymś miejscu juz rozstrzępioną linkę między licznikiem a skrzynią; smarowanie jej nic nie da i niestety czeka cie wymiana 8) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Snafu Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 a co to za micrus :] kumpel ostatnio maił taki sam problem a powodem tego okazała sie farba która zaczeła odpadac od licznika i przytrzymywała strzałkę :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fox_tychy Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 a co to za micrus K10 Super S powodem tego okazała sie farba która zaczeła odpadac od licznika i przytrzymywała strzałkę :] farba od licznika :? w ktorym miejscu :? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.