Gość czopochrup Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 Wiec macie cos takiego (nie wiem jak w 2.0) ale w 1.6 mam tak ze jak jade to wskazowka z predksoci lata dosc swobodnie tzn pokazuje np od 10-13 ze jade ;p tak sie waha nigdy nie jest stala albo jak ruszam to pokazuje od 0-10 np. im szyhbciej jade tym bardziej sie stabilizuje... wkurzajace to jest nie wie ktos jak to zrobic ?:> (czujnik, linka?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaca2206 Opublikowano 19 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2006 u mnie jest normalnie nic nie lata płynnie przesuwa się do przodu i nic nie drga. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 damn znow mam jakas inna wersje :F trza bedzie pokombinowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Czopkochrup, to częste zjawisko z prędkościomierzach. Czy wskazówka drga bez względu na temperaturę otoczenia, znaczy się przykładowo zimą mniej niż latem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość volnaris Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Czopkochrup, to częste zjawisko z prędkościomierzach. Czy wskazówka drga bez względu na temperaturę otoczenia, znaczy się przykładowo zimą mniej niż latem? Maciek, po co wprowadzasz Czopkochrupa w metlik??? co ma do rzeczy pora roku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 miałem na mysli to, że zimą kolega czopkochrup mógł sporo jeździć z małymi prędkościami np ciągając kuligi za sereną. Jeśli wtedy zauważył że na pewno wskazówka nie drga, a dziś mu drga, to może poczeka do zimy i znów sprawdzi? jeśli nie bedzie drgała, to moga spełnić się pewne moje przypuszczenia co do awarii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 7 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2006 Corn ja nie moge... jaja sobie robicie jakich malo, a Czopo ma pozniej pretensje do mnie ze nie mam luzu Czopo, tu masz go w nadmiarze, jezeli umieszcz czytac miedzy wierszami I zeby nie odbiegac od tematu - czasami wystarczy przesmarowac linke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.