Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Predkosciomierz:>

Gość czopochrup

Rekomendowane odpowiedzi

Gość czopochrup

Wiec macie cos takiego (nie wiem jak w 2.0) ale w 1.6 mam tak ze jak jade to wskazowka z predksoci lata dosc swobodnie tzn pokazuje np od 10-13 ze jade ;p tak sie waha nigdy nie jest stala albo jak ruszam to pokazuje od 0-10 np. im szyhbciej jade tym bardziej sie stabilizuje... wkurzajace to jest nie wie ktos jak to zrobic ?:> (czujnik, linka?)

• 1 miesiąc temu...
Gość cornholio78

Czopkochrup, to częste zjawisko z prędkościomierzach. Czy wskazówka drga bez względu na temperaturę otoczenia, znaczy się przykładowo zimą mniej niż latem?

Czopkochrup, to częste zjawisko z prędkościomierzach. Czy wskazówka drga bez względu na temperaturę otoczenia, znaczy się przykładowo zimą mniej niż latem?

Maciek, po co wprowadzasz Czopkochrupa w metlik??? co ma do rzeczy pora roku?

Gość cornholio78

miałem na mysli to, że zimą kolega czopkochrup mógł sporo jeździć z małymi prędkościami np ciągając kuligi za sereną. Jeśli wtedy zauważył że na pewno wskazówka nie drga, a dziś mu drga, to może poczeka do zimy i znów sprawdzi? jeśli nie bedzie drgała, to moga spełnić się pewne moje przypuszczenia co do awarii

Corn ja nie moge... jaja sobie robicie jakich malo, a Czopo ma pozniej pretensje do mnie ze nie mam luzu :)

Czopo, tu masz go w nadmiarze, jezeli umieszcz czytac miedzy wierszami :D

I zeby nie odbiegac od tematu - czasami wystarczy przesmarowac linke.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...