Gość Wiedziu Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 jeśli ktoś ma P10 GT (najlepiej 91') i mógłby zrobić zdjęcia ze środka (najlepiej jakby był taki jak fabryka dała ,pomijając radio) ,to byłbym wdzięczny za wklejenie ich tu.Niestety google nie są mi pomocne prawie w ogóle jeśli chodzi o to auto :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blandman Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 a moze allegro cos pomoze... http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=114935129 http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C1394918 ps. po co ci to? chcesz swoje cudo doprowadzic do oryginału? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2006 Takie pytanko czy ma moze ktos zdjecie P10 GT z kierownica z jaskiem? I czy wszystkie P10 GT mialy biale wskazowki zegarow a jesli tak to czy da rade przelozyc same wskazowki czerwonego koloru i czy duzo z tym zabawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 jak chcesz miec czerwone wskazówki to podklej kawałki foli banerowej czerwonej na te przezroczyste kółeczka pod wskazówkami, one przewodzą światło do wskazówek i jak zrobisz je czerone to będą przewodziły czerwone światło. Jest z tym troche robotki. a w oryginale zawsze byly białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2006 Przekładać wskazówek bym nie radził. Zdjęcie i założenie to pikuś, tylko gożej z ustawieniem tak żeby nie przekłamywały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aro_prezes Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 "Przekładać wskazówek bym nie radził. Zdjęcie i założenie to pikuś, tylko gożej z ustawieniem tak żeby nie przekłamywały." To wcale nie jest taki problem: -wskazówka temp wody: sa na tarczy takie dwie malutkie kreseczki, miedzy którymi musi byc wskazówka przy rozgrzanym silniku -wskazówka poziomu paliwa: na pełnym baku ustawiasz na najwyzszej kresce -wskazówka obrotomierza: przy zgaszonym silniku ustawiasz najnizej jak sie da -wskazówka prędkosciomierza: podobnie jak obrotomierza -wskazówka cisnienia oleju: podobnie jak obrotomierza Najlepiej przed robotą również zapamiętac położenia, zeby sie upewnic. Ja np robilem zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W momencie zatankowania do pelna,wskazowka znajduje sie ponad ostatnia kreska.Przynajmniej u mnie tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo Opublikowano 19 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2006 W momencie zatankowania do pelna,wskazowka znajduje sie ponad ostatnia kreska.Przynajmniej u mnie tak jest. u mnie jest tak samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maddrajwer Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 W pimie sie nie przyglądałem ale moze byc tak że wskazówka obrotomierza ma podpórke na tablicy zegarów. Jak ja zdejmiesz to jej os cofnie się, nawet nie zauważysz a obrotomierz bedzie wariował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość misiek_83 Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2006 Odradzam"grzebanie"przy wskazowkach,mozna powiedziec ze nigdy nie ustawi sie ich tak precyzyjnie jak byly ustawione wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi