Gość thywolf Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Hej, Dziś w drodze do pracy, mój lewy kierunkowskaz dostał szału i zaczął mrugać z 2x większa prędkością niż zazwyczaj :grin: aż wychyliłem się przez okno żeby sprawdzić czy dobrze słyszę... dobrze słyszałem - boczny mrugał jak szalony. Po krótkich oględzinach okazało się że żaróweczka z tyłu jest chyba przepalona bo sie nie świeci. I teraz pytanie. jak się dostac do tej jędzy - z przodu czy od wewnątrz. Od wewnątrz tylko widze kostkę z kabelkami - nie wiem czy sie da dostać do żarówki, a nie chcę się siłować, żeby czegoś nie popsuć. Instrukcja obsługi daleeeeeko stąd (więc nie wiem jak to zrobić, bo w N15 dostępnej w sieci wszystko wygląda inaczej niż w mojej N16), serwis daleeeeko stąd (więc nikt za mnie tego nie zrobi... w sumie to byłby nawet wstyd się tam udac z taką pierdółką), dwie stacje bęzynowe pod nosem (więc żaróweczkę pewnie kupię). Pozdrowienia i z góry dzięki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 No halo, dostep jest od srodka musisz dokładnie zerknac tam sa zaczepy/zapadki naciskasz, wyciagasz cała taka kostke wymieniasz zarowke i wkładasz spowrotem Ps. pamietaj zeby kupic zarówke w kolorze pomaranczowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 z przodu czy od wewnątrz. Napewno od wewnątrz, musisz wyczepić całą listwę z żarówkami i wyjąć. Zeby wyczepić listwe musisz scisnąć mniej więcej w srodku listwy takie zatrzaski, musisz dobrze się temu przyjrzeć i ostrożnie wyjmować z lampy.(mało miejsca) Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thywolf Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 HA. to takie buty! Wielkie dzięki za instrukcje - zaraz idę pobrudzić sobie ręce! Jeszcze raz dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gołąb Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 od srodka jest takie cos potem jak juz poodczepiasz te zaczepy nad biala kostka delikatnie wyciagaj do siebie pamietaj o tym zeby zalozyc pomaranczowa bo biala nie wejdzie - ma inne ustawienie "grzybkow" pozdrawiam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thywolf Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Dokładnie tak jest jak na fotkach. I faktycznie miejsca jest koszmarnie mało. Właśnie osobiście sprawdziłem Kupiłem pomarańczowe 21W i świeci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.