Gość Mli Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Witam. Czy ktos sie orientuje jakie powinno być właściwe cisnienie w kołach w micrze K11 97r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chstr Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Po otwarciu drzwi kierowcy widać taką naklejkę gdzie są podane odpowiednie wartości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domiss Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 W razie, gdybyś już jej nie miał, to 2.0-2.5 przód, 1.8-2.2 tył (w zależności od obciążenia). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mli Opublikowano 20 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2006 Dzięki. Ja osobiscie mam 1.8 w kazdym z kół. Wszesniej miałem 2.2 bo tak mi nabili przy zmianie opon. Ale na 2.2 było mi za twardo i stukanie było słychac z przedniego prawego koła. Teraz tez puka ale mniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.