Gość animek3 Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Witam, Mam Nissana Vanette, 1989 r., 1,5 benzyna i mam dwa pytania: - Czy pasuje do niego skrzynia biegów od innego samochodu, jeżeli tak, to od jakiego? - Jeżeli mam silnik 1,5 benzyna to czy mogę wstawić silnik 2,0 lub 2,4 benzyna i czy muszę robić wtedy jakieś przeróbki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 - Jeżeli mam silnik 1,5 benzyna to czy mogę wstawić silnik 2,0 lub 2,4 benzyna i czy muszę robić wtedy jakieś przeróbki? Pozdrawiam nom skrzynia, wał na bank bo nie wytrzymia kopyta silnika 2.0 lub wyzszego + inne pierdoly mniejsze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość animek3 Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Skrzynie od 2 litrowego silnika mam ale nie pasuje do silnika 1.5 , dlatego pytam czy mogę wstawic inny silnik bez przeróbek. Jesli masz skrzynie do silnika 1.5 to kupie ,podaj tel. zadzwonię .Dzieki za odpowiedz . Pozdrawiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.