Gość appaloosa Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 Witam Czy przy wyłączonym zapłonie wskazówka poziomu paliwa opada Wam do zera czy pozostaje na swoim miejscu ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 W Almerach wskazówka zostaje na miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość appaloosa Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 dzięki już się bałem że coś jest spierdzielone, z drugiej strony szkoda bo już raz włamali mi się do baku :evil: , ukradli przy tym korek wlewu paliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 22 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2006 To już nawet paliwo kradną....? Kurde, Mad Max się kłania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 W Almerach wskazówka zostaje na miejscu To prawda ale tylko w N15 bo N16 spada po wyłączeniu zapłonu. :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 W Almerach wskazówka zostaje na miejscu To prawda ale tylko w N15 bo N16 spada po wyłączeniu zapłonu. :wink: W Primerach również opada, przynajmniej z okresu 96-99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 W Almerach wskazówka zostaje na miejscu To prawda ale tylko w N15 bo N16 spada po wyłączeniu zapłonu. :wink: W Primerach również opada, przynajmniej z okresu 96-99 99-01 też opada Nie wiem jak w P12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Jak się długo i ostro jeździ na benzynie to też opada tylko wolniej zauważyliście to :?: A tak serio to troche irytuje ale trzeba się przyzwyczaić. Na początku myślałem że wskaźnik padł i ciągle pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 nie opada a na fotkach mojej wyraźnie widac ile benzyny w zbiorniku mam. ale niedawno odkrylem ze mozna na klapce paliwa powiesic korek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Yaroo Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Wstyd się przyznać ale mi ten myk z wieszaniem korka pokazał facio na stacji paliw... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art-B Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 ale niedawno odkrylem ze mozna na klapce paliwa powiesic korek Wstyd się przyznać ale mi ten myk z wieszaniem korka pokazał facio na stacji paliw... Heh, ja to zauważyłem przy pierwszym tankowaniu mojej Almy, na stacji, ale może dlatego, że mam na tej klapce instrukcję pokazującą do czego służy ten uchwyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zell Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Heh, ja to zauważyłem przy pierwszym tankowaniu mojej Almy, na stacji, ale może dlatego, że mam na tej klapce instrukcję pokazującą do czego służy ten uchwyt U mnie już kiedyś Almera była w rodzinie więc nawet nie czytałem A w P11 to jest korek do klapki przyczepiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość appaloosa Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Właśnie przez to dopasowanie do klapki po kradzierzy kupiłem oryginalny używany korek do almerki - fajna sprawa Jak się cżłowiek przyzwyczai do wkładania w klapkę to trudno później zapomnieć i zostawić korek na stacji bo klapka się nie zamknie heh. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 A w P11 to jest korek do klapki przyczepiony. To w takim razie nie w każdej, ja mam tak jak koledzy w Almerach, ten uchwyt jest świetny, chociaż przy LPG to nie za często używam wlewu paliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość appaloosa Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 No ja też ii dlatego łatwo go zostawić - a tak w klapkę i heja :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi