Gość arrow76 Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Witam . Jak kupiłem almerke to chodziła fajnie a teraz coś się spiepszyło. Silnik jakoś dziwnie chodzi nie może się zebrac na obroty (muli go). Nie wiem czy to wina paliwa czy coś się zepsuło i na wolnych obrotach skacze ( nie równo pracuje ). Z góry dzięki pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość N_15 Opublikowano 29 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2006 poczytaj tu : http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.p...przep+ywomierza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Polak Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Czy teraz znaczy dzisiaj czy juz pare bakow przejezdziles? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tost30 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 1 czyszczenie przepustnicy 2 czyszczenie silniczka krokowego 3 czyszczenie przepływomierza i powinno być po kłopocie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość arrow76 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 nie palil mi 2 gar ale wymienilem swiece i kable i jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.