Zell Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 masa i aeordynamika może... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 który silnik 2.0? SR20DE czy QR20DE? i który silnik 2.0 w avensisie? ten 128 konny czy 150 i 147 konny z wtryskiem bezpośrednim? bo z tego co wiem to przy ostrej jeździe silnik toyoty na bezpośrednim wtrysku zżera więcej paliwa niż QR20DE, mniej pali za to przy delikatnym traktowaniu pedału gazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość XGrzesX Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 który silnik 2.0? SR20DE czy QR20DE? QR20DE i który silnik 2.0 w avensisie? ten 128 konny czy 150 i 147 konny z wtryskiem bezpośrednim? 147 KM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 .... silnik znajomego...nie lal oleju... - gdybym nie znal tematu, to bym tez nie uwierzyl - auto bylo serwisowane w Nissanie, przewaznie jezdzilo dluzsze trasy - ja czuje sie o tyle glupio, ze to ja polecilem mu Nissana, a teraz sie sadzi z Nissanem o kase/naprawe... gadalem z bylym dilerem nissana w BB i mowi ze za duzo powstawiali wszelkiego rodzaju czujnikow do silnika i to przy dziadowskiej benzynce skutkuje wysokim spalaniem - sam mial 1,8 i narzekal na wysokie spalanie i slabe osiagi.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KOSA Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 nie ma to jak stare SR20........., najwidoczniej małżeństwo z francuzami nie wyszło na dobre solidności nissana........ może kup primere P12 i przeszczep SR20DET........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 ...może kup primere P12 i przeszczep SR20DET........ i fotele od jakiegos klasycznego nissana, bo te w p12 sie przedzierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Zastanawia mnie dlaczego silnik 2.0 jest aż tak nieekonomiczny Wydaje mi się że francuzi maczali w nim palce i został spieprzony nie ma to jak stary sprawdzony SR20 z lat 90-99 w późniejszym okresie go modernizowali tzn. Psuli. Pszeszczepić jak juz to na starą dwulitrówkę wraz z wiązką Cieszyć się zarówno lepszą dynamiką jak i mniejszym spalaniem no i przedewszsytkim bezawaryjnością za 3200zł można kupić kompletny silnik SR20DEH (z P11) z pełnym osprzętem w stanie idealnym, mam źródła do takowych jakby ktoś chciał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi