Gość Wiedziu Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 posiadam 195/60 R14 (czyli standardowe z tabliczki) a chciałbym włożyć takie 16tki. Da rade bez pierdolenia się w poszerzanie nadkoli itp ? czy tylko 15'? z gory dziek iza odpowiedz albo ukierunkowanie na odpowiedni temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Da radę. Ja mam 16tki na dystansach 5mm i nic nie wystaje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 28Darek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Tez mam od 3 lat zalozone 16" z oponami 205x50x16. Musisz tylko uwazac na odpowiednie ET zeby opona o nic nie ocierala bo przy tym wymiarze pozostaje niewiele przeswitu do kielicha sprezyny w tylnym nadkolu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 co to dystanse 5mm? co to ET? miło ze GTkowcy sie wypowiadają ,czyli mogę ufać że nie "zasłyszeliście". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel_p10 Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Dystanse poszerzają rozstaw kół. Nie warto z tym przesadzać, bo federalni mogą przewłaszczyć sobie dowód rej. Ważne: jeśli masz obniżoną zawiechę bezpieczniej wsadzić mniejsze koła np. przy felach 16 opony 20545. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.