Gość bodro Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam. Koledzy mam mały problemik. Po naprawie rozrusznika w pewnym warsztacie w Katowicach zauważyłem, że wężyk odpowietrzający skrzynie biegów nie jest nigdzie wetknięty z drugiej strony tzn. do skrzyni jest wetknięty ale z drugiej strony nie jest. Gość, który mi ten rozrusznik naprawiał mówi, że tak ma być bo to jest odpowietrzenie ale ja nie jestem tego taki pewien bo wydaje mi się, że przed tą naprawą ten wężyk szedł gdzieś sobie pod rozrusznikiem i bendiksem. Może któryś z kolegów ma wiedzę na ten temat i mógłby mi powiedzieć gdzie ma być włożony ten cholerny wężyk. Dziękuję i pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goago Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 gdzie ma być włożony ten cholerny wężyk nigdzie, tak ma być... ewentualnie można go zamocować ku górze jeżeli seryjnego mocowania juz nie ma tak jak u mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bodro Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Okay, dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.mak1 Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 gdzie ma być włożony ten cholerny wężyk nigdzie, tak ma być... ewentualnie można go zamocować ku górze jeżeli seryjnego mocowania juz nie ma tak jak u mnie. a czy w automacie tez tak jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.