Gość Niranus Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam wszystkich. Posiadam Nissana Primere 2.0 TD SLX rocznik 97 Prosze o wszelkie możliwe informacje, instrukcje, opisy w/w modelu oraz linki do tego typu wiedzy. Jestem swieżo upieczonom posiadaczem nissana i nowym klubowiczem. Z góry dziękuje. Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Witam Na początek polecam opcję szukaj a jak czegoś nie znajdziesz ,wtedy polecam pisać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niranus Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Opcja "Szukaj" sprawdzona. Niestety nie daje zadawalających wyników. Potrzebuje jakiś informacji o silniku diesla z turbo. Może istnieje jakiś podręcznik obsługi w wersji polskiej lub angielskiej. [ Dodano: Pon 24 Lip, 2006 12:06 ] wiem wiem "zadowalających" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jaano Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 trudno pisac o wszystkim, tymbardziez ze duzo juz bylo napisane, wiec moze popytaj o konkrety, bo dane techniczne znajdziesz napewno w kazdej wyszukiwarce a opinie na naszym forum rowniez nie powinienes miec klopotow zasadniczo, no chyba ze ktos cos zaniedbal wczesniej.. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 no i najwazniejsze uzupelnij dane w profilu bedzie dla wszystkich latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Silnik ma 90km Przyspieszenie powinno być około 14s do 100 - ja mam padniętą przepływke i mam 20s:) Spalanie u mnie: miasto 7,5 trasa 6 (wszystko na klimie jazda normalna nie emerycka - przy emeryckiej około 0,5l mniej) Rozrząd wymienia się co 90kkm Olej co 10kkm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niranus Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Czesc Dzieki za pierwsze uwagi. Jestem kompletnym laikiem samochodowym, stąd też nie potrafie zadać konkretnego pytania Cały czas sie ucze. Nissan jest moim pierwszym samochodem. Został sprowadzony z Belgi, więc instrukcja jest po francusku albo po flamandzku :grin: Na początek interesuje mnie silnik, prawdopodobnie go mam , znaczy sie jest chyba typu CD20T Jakie dane mam jeszcze wpisac w profilu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 tak dokladnie taki ma silnik czyli CD20T i na dodatek ma 66kW jesli masz edonkey lum emule to napewno znajdziesz manuala ja znalazlem "Nissan P11 Primera (manual de taller).rar" jest do wyboru wersja w j. niemieckim jak i angielskim instrukcje w jezyku polskim znajdziesz na tym forum ! ktos ja zeskanowal i podal link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Niranus Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 Programów tych też nie mam... ojj Jeżeli chodzi o forum to "Primera P11 Poradnik obsługi i naprawy PL Haynes [Download]" juz sciągnąłem, zanim kupiłem samochód Nie ma tam nic o dieslu. Przeszukam jeszcze internet... dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość emir Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 tu masz adres do manuala: http://www.nissanklub.pl/forum/viewtopic.php?t=13194 a instrukcje po polsku byla gdzies na tym forum musisz szukac w szukaczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi