Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Obszerny opis Primery P10

Gość kazek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

nie trzeba, wystarczy kliknac ikonke email pod jego wypowiedzia :D:P

tą ikonke co to jej nie widac? :P

• 2 miesiące temu...

witajcie, ta primerka z MOTORU jest moja i rzeczywiście nie jest to GT, byłem takze w gdyni ale prowadzil mój kumpel (brunet) w lutym lub marcu w motorze było moje VOLVO 440... wszystko sie zgadza...

Primerke kupiłem zaraz po wolvo i jak widzicie nie była w super stanie, w tej chwili ma nowy zderzak przedni jest po polerce ma nowe felgi OZ, powoli zaczynam działać, kupiłem także silnik (red top) i skaładm to do kupy, blachy mam nadal LRA i mozna będzie mnei neibawem spotkać w warszawie...

a w motorze opisali to co im sie podobało, nawet nie miałem wpływu na treśc własnej wypowiedzi, tak wieć nei wińcie mnie za to że potrzeba było GT a moje zdjęcie do tego posłuzyły...

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów

[ Dodano: Nie 18 Mar, 2007 18:38 ]

i poraz kolejny, ja :) P10 a`la Gt juz nei ma, po wszystkich zabiegach poiszła dalej,obecnie P11 2.0 97 rok SLX, zamówiłem spoiler MS Design i felgi BBS 16`` w tym tygodniu powinieem dokończyć opyczny design i zamieszcze fotki. Obecnie moja primka nie jest już tak zdezelowanajak P10, kupona od I własciciela z ksiazka serwisową, przebieg 189 tys, w najbliższym czasie takze będzie w motorze...