Gość LEMUR Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 Rozumiem ze Twojego maila mamy domyślic? ;] nie trzeba, wystarczy kliknac ikonke email pod jego wypowiedzia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 nie trzeba, wystarczy kliknac ikonke email pod jego wypowiedzia tą ikonke co to jej nie widac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adek19 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 ja tez bym bardzo prosil te pdf bede bardzo wdzieczny adikw@op.pl lub illuminator89@wp.pl z gory dziekuje :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vulture30 Opublikowano 13 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2006 jakby ktos jeszcze chciał : http://rapidshare.de/files/32959493/p10_motor.rar.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Danek95 Opublikowano 17 Listopada 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 witajcie, ta primerka z MOTORU jest moja i rzeczywiście nie jest to GT, byłem takze w gdyni ale prowadzil mój kumpel (brunet) w lutym lub marcu w motorze było moje VOLVO 440... wszystko sie zgadza... Primerke kupiłem zaraz po wolvo i jak widzicie nie była w super stanie, w tej chwili ma nowy zderzak przedni jest po polerce ma nowe felgi OZ, powoli zaczynam działać, kupiłem także silnik (red top) i skaładm to do kupy, blachy mam nadal LRA i mozna będzie mnei neibawem spotkać w warszawie... a w motorze opisali to co im sie podobało, nawet nie miałem wpływu na treśc własnej wypowiedzi, tak wieć nei wińcie mnie za to że potrzeba było GT a moje zdjęcie do tego posłuzyły... Pozdrawiam wszystkich forumowiczów [ Dodano: Nie 18 Mar, 2007 18:38 ] i poraz kolejny, ja P10 a`la Gt juz nei ma, po wszystkich zabiegach poiszła dalej,obecnie P11 2.0 97 rok SLX, zamówiłem spoiler MS Design i felgi BBS 16`` w tym tygodniu powinieem dokończyć opyczny design i zamieszcze fotki. Obecnie moja primka nie jest już tak zdezelowanajak P10, kupona od I własciciela z ksiazka serwisową, przebieg 189 tys, w najbliższym czasie takze będzie w motorze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi