Gość oskaritto Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 Czesc!Pytanko do Was: na co zwrocic uwage przy robieniu przegladu na 42 tys km? autko za kilka dni jedzie na serwis.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 25 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2006 W manualu jest napisane co podlega kontroli i wymianie. Jeżeli w ASO to bym się starał być przy aucie w trakcie przeglądu (nie zawsze możliwe bo oni nie lubią jak się im patrzy na ręce) - dostaniesz później arkusz z czynnościami wykonanymi przez serwisantów do podpisu. Ja po 38 tys. wymieniłem klocki hamulcowe - tylne kiepsko a przednich już było mało i nie chciałem czekać do przeglądu. Poza tym wymiana gałki i "mieszka" dźwigni biegów na gwarancji. No i malowana tylna klapa z powodu cholernej rdzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 W manualu jest napisane co podlega kontroli i wymianie. Jeżeli w ASO to bym się starał być przy aucie w trakcie przeglądu (nie zawsze możliwe bo oni nie lubią jak się im patrzy na ręce) - dostaniesz później arkusz z czynnościami wykonanymi przez serwisantów do podpisu. Ja po 38 tys. wymieniłem klocki hamulcowe - tylne kiepsko a przednich już było mało i nie chciałem czekać do przeglądu. Poza tym wymiana gałki i "mieszka" dźwigni biegów na gwarancji. No i malowana tylna klapa z powodu cholernej rdzy. dziekuje KOLEGO!! bede patrzyl na wszystko o czym wspomniales POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pumba Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Jak byłem na wymianie oleju w ASO-ADAMUS to powiedzieli że nie mogę wejść na halę ze względów bezpieczeństwa :shock: Nie dali sobie nic powiedzieć dlatego ich olałem ciepłym moczem i już przeglądów u nich nie robię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość oskaritto Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 Jak byłem na wymianie oleju w ASO-ADAMUS to powiedzieli że nie mogę wejść na halę ze względów bezpieczeństwa :shock: Nie dali sobie nic powiedzieć dlatego ich olałem ciepłym moczem i już przeglądów u nich nie robię rozumiem...szkoda ze ja nie mam na tyle czasu zebym mogl stac przy nich i patrzec co robia...ale mam juz kilka rzeczy do zrobienia...rusujace sie szyby przednia od opuszczania...stukaja...swiatla za nisko...drgania kierownicy podczas hamowania...stuki tylnego zawieszenia przy dobijaniu auta...itp pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzysztofk Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Jak byłem na wymianie oleju w ASO-ADAMUS to powiedzieli że nie mogę wejść na halę ze względów bezpieczeństwa :shock: Nie dali sobie nic powiedzieć dlatego ich olałem ciepłym moczem i już przeglądów u nich nie robię rozumiem...szkoda ze ja nie mam na tyle czasu zebym mogl stac przy nich i patrzec co robia...ale mam juz kilka rzeczy do zrobienia...rusujace sie szyby przednia od opuszczania...stukaja...swiatla za nisko...drgania kierownicy podczas hamowania...stuki tylnego zawieszenia przy dobijaniu auta...itp pozdro chciałbym zapytać czy wiesz co można zrobic z szybami porysowanymi oczywiscie oprócz wymiany, czy jakoś spolerować, czy są firmy które takie sztuczki robią? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.