maxpaynemm Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Jak w temacie... jakoś nigdzie nie mogę znaleść a chciałbym wymienić ile tego utrojstwa tam wchodzi??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 3 litry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 A jaki olej wlac? tzn jakie ma miec specyfikacje? i ktory jest najlepszy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 75W90 API GL-4. Może być spełniający wymagania zarówno GL-4/5. Ja mam Shell Transaxle,ale każda firma na oleje spełniające te wymogi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 27 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2006 Witam jeszcze raz. Radzę odżałować i wlać coś z górnej półeczki. Te skrzynie są delikatne (łożyska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxpaynemm Opublikowano 28 Lipca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Panowie a powiedzcie mi gdzie mogę kupić olej 75W90 Shella do skrzyni na terenie Warszawy??? Bo nigdzie nie mogę znaleść Shella a taki właśnie chciałbym zalać No i oczywiście żeby nie było za drogo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek125 Opublikowano 31 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2006 maxpaynemm, poszukaj shella na stacji paliw powinien byc, a ja mam pytanie co ile wymieniamy olej w skrzyni w N16 2.2 DI?>? autko jutro bede miał na kanale mam przebieg 90tys czy juz pora?? Te oleje z gornej połki - jakie to sa?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 co 60 tys. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Te oleje z gornej połki - jakie to sa?? Jw napisał kmich76 Shell Transaxle to wysokiej klasy produkt A słyszeliście może o oleju Panolin :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.