Gość Ralph Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Witam !! Proste pytanie - jaka jest zarowka przeciwmgielnego w P11.144 ? Szukalem w instrukcji jedyne co jest podane to moc -55 W.Nie chce mi sie rozbierac, pozniej skladac i jechac do sklepu aby znalezc typ zarowki.Wie ktos ? Z gory dzieki.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 jak w kazdym typowym p-mgielnym żarówka to H3 12V 55W Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 jak w kazdym typowym p-mgielnym żarówka to H3 12V 55W Dzieki wielkie.Dorzucam jeszcze jedno pytanie.Czy przegub od 1.6 pasuje do 1.8 ? Sprzedawca w sklepie zapewnial mnie ze to ta sama czesc.Prawda czy falsz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MacKo Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 żeby nie było ze olewam... ja nie wiem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ralph Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 żeby nie było ze olewam... ja nie wiem... Spx Przegladam wlasnie allegro i ebay - i tam wychodzi ze przegub 1.8 jest taki sam jak...w dieslu 2.0.Natomiast przegub 1.6 pasuje do 2.0 benzyny.Sam juz nie wiem.Kupilem przegub 1.6 z ABS gosc mnie zapewnial ze pasuje.Jesli nie a rozbebesze auto jutro to mnie chyba :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jurgenik Opublikowano 28 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2006 Co do pierwszego pytania o żarówki, to tabelka podaje, że ma tam być HB3 a nie H3. Nie wiem czym one się różnią, ale H3 były w P10 i P11, a P11.144 ma właśnie HB3. http://www.gelighting.com/eu/product_portf...pec.html?nissan edit: A już wiem czym się różnią: http://www.vtuning.com/zarowki.html Dla niecierpliwych - w dolnej części tego artykułu jest tabelka z rysunkami wszystkich żarówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mar0791 Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 odnosnie przegubow to w serwsie powiedizeli mi ze do 2l sa wieksze niz do 1.6 a czy to prawda?niewiem :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.