Gość sebus Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 Witam Mogę prosic instrukcje na e-maila będe wdzięczny pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość czopochrup Opublikowano 26 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2009 ta na mejla bo ja mam nie wiadomo jakie lacze www.czopochrup.neostrada.pl/INS.zip - sciagac poki mozecie jeszcze miesiac mam neo potem zmieniam providera i nie bedzie konta FTP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 28 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2009 witam wszystkich macie instrukcje do 2.0 b 93 ? str3ight87@gmail.com dzieki wielkie pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość animek3 Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2009 Byłbym niezmiernie wdzięczny, gdyby mi ktoś również wysłał tę instrukcję. animek3(małpa)gmail.com Serdeczne dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarolS1 Opublikowano 16 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2009 Ja rowniez bym prosil o instrukcje karl.england(malpa)gmail.com Karol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dejwid Opublikowano 17 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2009 (edytowane) Dla zainteresowanych Instrukcja (link zaktualizowany) Edytowane 11 Kwietnia 2010 przez Dejwid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KarolS1 Opublikowano 18 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2009 (edytowane) Wielkie dzięki to tego właśnie chyba większość z nas oczekiwała A nie jakiś szczątków Wielkie Piwo odemnie. Karol Edytowane 18 Września 2009 przez KarolS1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość RAPDVD Opublikowano 10 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2010 Dla chętnych posiadaminstrukcję serwisową zakupioną na ebayu w jezyku ANG prosze pytać pozdrawiam Serenowiczów ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 13 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2010 witajcie wyślijcie mi wszelkie instrukcje manuale itd wrzucę to na swój server z którego to nie zniknie i będzie ogólnodostępne, nie będzie musiał każdy nowy się prosić. mój email to str3ight87@gmail.com czekam na pliczki i opisy co to jest, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość crank Opublikowano 15 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2010 poniżej link do torrenta z .pdf, wersja angielska: http://isohunt.com/torrent_details/118316873/serena+nissan?tab=summary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 16 Maja 2010 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2010 str3ight prześlęCi to co mam, zbierzemy wszystkodo 'kupy" i podwiesimy. Tylko cierpliwości, bo jestem w terenie a nie mam ze sobą tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pasqal Opublikowano 19 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2010 Witam. Na wstępnie chciałem się przywitać z społecznością tego forum . CZEŚĆ . Od paru dni stałem się posiadaczem Serenki SGX. Jeszcze nie wiem czy szczęśliwym czy nie.. wszystko wyjdzie w praniu. Jak któryś z kolegów będzie miał możliwość przesłania lub wystawienia instrukcji do serenki to byłbym bardzo wdzięczny. Gdyż linki z wątku są nie aktywne. Mam jeszcze takie małe pytanko. Czy ktoś z was posiada WEBASTO w swojej serenie ? Czy raczej nie jest to wyposażenie montowane przez nissana ?. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 21 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2010 Niektóre miały montowane webasto fabrycznie. Nie zależało to od wersji, tylko od wyposażenia dodatkowego na zamówienie lub promocyjne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pasqal Opublikowano 22 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2010 Niektóre miały montowane webasto fabrycznie. Nie zależało to od wersji, tylko od wyposażenia dodatkowego na zamówienie lub promocyjne. No to już coś. Ma może, ktoś z was w takim razie webasto i potrafi udzielić paru rad jak to się obsługuje ?. Nie dostałem do samochodu instrukcji, urządzenie nie wygląda na skomplikowane, ale pierwszy raz się z takim ustrojstwem spotykam. Na razie potrafię to włączyć, ale nie wiem jak zaprogramować automatyczny start o zadanej godzinie. Do żimy jeszcze troszkę.... :> może ktoś pomoże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 23 Czerwca 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2010 W instrukcji obsługi niemieckiej nic na ten temat nie ma. Pewnie masz wersję skandynawską skoro masz webasto. W jego sprawie zapraszam kontunuować tutaj: http://forum.nissanklub.pl/index.php/topic/33192-vebasto/page__p__400360__hl__webasto__fromsearch__1&?do=findComment&comment=400360 Jeśli chodzi o instrukcję całą to niedługo wrzucę znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doc Opublikowano 23 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2010 Witam, od dziś i ja mam serenkę, troszkę zajechana 2.0 ale jest fajna Także - poproszę instrukcje jak ktoś ma, linki padły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość str3ight Opublikowano 25 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 25 Września 2010 (edytowane) diabel masz dla mnie jakies instrukcje ? czesc juz podwiesilem w sumie to 17 rozdzialow wiec chyba wszystkie link Pobierz Instrukcje taki sam jak w podobnym poscie o instrukcje pozdro Edytowane 25 Września 2010 przez str3ight Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jabolek48 Opublikowano 21 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2010 (edytowane) Witam. Jestem nowym użytkownikiem, czy mógłby mi ktoś przesłać instrukcję po polsku.Z góry dzięki. Edytowane 21 Października 2010 przez jabolek48 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej330 Opublikowano 22 Października 2010 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2010 Instrukcja po Polsku nie istnieje . Serena nie była sprzedawana w Polsce. Chyba, że ktoś sobie ją sam przetłumaczył i Tobie użyczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ceniakenzo Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Tu macie instrukcje do wszystkich modeli nissana http://nissan4u.com/parts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi