Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przypalone fotele,przez papierosy...

Gość niewiniatko22
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Będzie problem z dostaniem takiego materiału jak oryginalny ponieważ każdy producent samochodów ma zastrzeżone wzory tapicerek i nie są one dostępne w powszechnej sprzedaży

Mam przypalony pokrowiec w K12 wersja tekna.

Chcialabym na nowo obszyc fotel.

Czy ktos cos o tym slyszal?

Chodzi mi o taki sam material jak orginal.

Mam ten sam problem poprzedni właściciel palący :( niestety będe musiał to jakoś wytrzymać bo naprawa tego jest za droga zwłaszcza że mam fotele z poduchami :sad:

Gość niewiniatko22

No ja nie pale, i u mnie nie pali sie, ale musialam jechac w gory i sie zamienilam samochodami... Kolega,a z zasadzie chyba jego panna mi to tak zalatwila.

A czy cos wiecie, moze ze w salonie Nissana to robia??

A jakie to koszta?

Pozostaje chyba tylko tapicer.Troszkę to będzie kosztowało.Za obszycie foteli,kanapy,boczkówi tylniej pólki w alfie (alfasud 80') zapłaciłem 800pln. nawet wzorki wyszył jegomość. Lub allegro miłego szukania. Pozdrawiam

• 4 lata później...

Podjedz do tapicera i poproś o przeszycia w miejscach dziur na fotelach obu przednich i zachowasz oryginalny materiał. Prosta sprawa

EDIT: Niestety nie wiem do końca czy w twoim modelu tapicerka jest spinana spinkami czy klejona do gąbki tak jak to bywa czasami w francuzach i toyotach . Jeśli tak jest to niestety nie wiele da się zrobić. Jeśli okaże się, że jest klejona to w sumie tylko ASO i nazywa się to o ile się nie mylę wkład siedziska, bo nawet jeśli ci się jakiś tapicer tego podejmie , to ja ci gwarantuje że później będzie to już brzydko wyglądać.

Edytowane przez loin