Gość appaloosa Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Potrzebuję tarczy hamulcowych do almerki na przód - jaka tam jest średnica ? Ze sklepu odpisali mi czy ma być 232 lub 247 lub 253 mm ?? W manualu nic nie piszą w tym temacie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość look Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Potrzebuję tarczy hamulcowych do almerki na przód - jaka tam jest średnica ? Ze sklepu odpisali mi czy ma być 232 lub 247 lub 253 mm ?? W manualu nic nie piszą w tym temacie. Pozdrawiam Były różne rozmiary, najlepiej zdejmij koło i zmierz średnice przd kupnem. pozdrawiam LooK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość B12 Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 Witam. Jeśli jest to N15 po liftingu '98 to mi wychodzi, że bez ABS - 247mm, a z ABS - 252mm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość appaloosa Opublikowano 30 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2006 To jest 98' bez ABS z serii 98'-00' po liftingu. Wielkie dzięki za odpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.