Gość Misiek_okecie Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Czy niebieskie żarówki sa legalne i czy moge je bez problemu w n15 zalozyc?? Chodzi mi o te ze sklepiku klubowego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 mają homologacje i można je założyć. Ale świecą dużo słabiej od philipsów bluevision, testowałem jedne i drugie i zostałem przy philipsach. Pamiętaj jednak że szczególnie przy mokrym asfalcie żarówki niebieskawe spisują sie gorzej od żóltych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość johny_fellow Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Tak jak pisze cornholio78, są legalne. Jak masz wątpliwości przed zakupem to obejrzyj opakowanie i zobacz czy widnieje na nim E z cyferką zamknięte w kółeczku. Jak tak to znaczy, że ma europejską homologację i jest ok. Ważne też aby moc była 60/55W bo 100W w europie są nielegalne, a na allegro sprzedają je i kitują, że to niby jakies xenony czy nowatorskie palniki etc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość elcoruso Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Osram Cool Blue świeciły mi po ok. 3 miesiące kazda, więc zrezygnowałem z takich bo tanie to one nie są (pamiętam ze jak zamawiałem w cenie zakupu chyba 33 zł brutto). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.