Gość P665 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam. Może ktos wie co powoduje szarpanie kierownicy w GR-y61 ? Dodam, ze wywazenie kol sprawdzalem na 2 roznych wywazarkach, a na szarpakach wyszedl tylko minimalny luz na lozysku(juz usuniety i dalej szarpie).Szarpanko mam od 80-87km/h i nie pojawia sie ono zawsze. Raz go nie ma ,a innym razem (na tej samej trasie) chce mi urwac lapki.bede wdzieczny za pomoc bo ilu mechanikow tyle wersji,a sprawdzenie wszystkich to .....lepiej nowy kupic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Zobacz czy nie masz luzu na krzyżaku wału napędowego - czasami może powodować takie dziwne objawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crensch Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 nie wiem czy to mozliwe na terenowce ale w spejsstarze sprzedzalem wywazenie kol na samochodzi bo mialem podobny efeekt mimo poprawie wywazonych kol...okazalo sie chyba ze to prrzez srube...a podobbno nawet kolpak moze takie cos powodowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Patrol 260 Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2006 Masz wybite gumki pod amortyzatorem skrętu , lub uszkodzony sam amortyzator skrętu -cała przyczyna. P.S Amortyzaror skretu, to ten teleskop idacy wzdłóż drążka kierowniczego przed przednim mostem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.