Gość Bodek1968 Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam. Auto mam od niedawna i dopiero je poznaję.Pytanie.Jaka jest regulacja zaworów w tym modelu?Można to zrobić samemu czy trzeba koniecznie odwiedzić mechanika? Jeśli płytkowa to "pozamiatane".Jeśli już gdzieś był taki temat to sorry,ale naprawdę nie mam czasu na szukanie ,a chcę auto przygotować dobrze i żeby nie zrujnowało to mojej kieszeni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bonzo Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 w twoim silniku jest tradycyjne ustawianie zaworów jesli znasz dobrze zasady ustawienia zaworów to dasz rade samemu ustawić :grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bodek1968 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Dzięki Bonzo :smile: Wobec tego dam sobie spokojnie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.