Gość orange Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Jakie żarówki byście polecili do p12.Myślałem nad jakimiś ala xenonami ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie.Dziekuje za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a jakie masz reflektory bo jak xenony to nie masz wyboru tylko d2d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orange Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 niestety mam zwykłe żarówki.Myślałem albo nad Philipsem albo Osramem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oskar Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 niestety mam zwykłe żarówki.Myślałem albo nad Philipsem albo Osramem. Witaj, Proponuje kupić tobie normalne, tzn. bez żadnych tam +30% badź +50% wiecej światla. Mialem takie we wczesniejszym samochodzie, ladnie wyglądały, bylo bielsze swiatlo ale świecily mi przez 3 miesiace ;( Mają krótszą zywotność, jak lubisz grzebać się sam zeby co pare miesiecy wymieniac żarówki to polecam Żarówki Philipsa Po tym jak przepalily sie mi dwa komplety w ciągu 6 miesiecy, zmienilem na standardowe ;-) pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orange Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Chyba tak zrobie ze kupie zwykłe i juz.Jesli juz zmieniac to na xenony prawdziwe ale narazie na takie mnie nie stac.Dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 przeróbka w moim przypadku na xenony do długich to koszt 1000 złociszy(żarówka przetwornica i podłączenie do każdego oddzielnie) bo mijania są orginalnie. U Ciebie pewnie więcej troszkę bo trzeba dodać system poziomujący. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość orange Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 No włąsnie to troche bedzie kosztowac.Byłem w nissanie i żarówka kosztuje 40zł i chyba taka włoze i juz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.