Gość radoslawos Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 zastrajkowała ostatnio moja Primera i musiałem zasiąść za sterami Seicento mojej żony, zauważyłem że reflektory w seicento świecą zdecydowanie lepiej niż w mojej primerce, wiem że problem z soczewkami występuje często w Almerze, czy mieliście juz takie doswiadczenia w P11, czy czeka mnie wymiana reflektorów ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 seicento ma chyba jedne z lepszych tradycyjnych świateł mijania z jakimi się spotkałem i przyznam że byłem maksymalnie zdziwiony bo jak kiedyś musiałem zrobic trasę kumpla seicento to spodziewałem się że reflektory będa równie beznadziejne jak reszta auta. Ale jak na mój gust nie świecą lepiej niż w primerze p11.144, jednak na pewno porównywalnie dobrze. Spróbuj na początek założyć żarówki h7 osram silverstar a zobaczysz co wyciąga się z nissanowskich soczewek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Primera ma słabe światła to jest fakt, w 14 letnim golfie są sporo lepsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DINO Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 a ja z moich xenonków jestem zadowolniony a jescze teraz po wymianie żarówek to hihihihi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mike Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 A ja się nie zgodzę, u mnie reflektory soczewkowe świecą rewelacyjnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 jezu co wy sa herezje wypisujecie... ujeżdżam seicento z nowymi orginalnymi lampami żarówki tungsram megalight + 60% i te swiatła to porażka mam identyczne żarówki u siebie w N15 i jest o niebo lepiej... a ojciec w P11.144 ma zwykłe tungsramy i jest z kolei o niebo lepiej niż w N15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cornholio78 Opublikowano 2 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2006 no poważnie seicento przynajmniej to z 2003 roku po liftingu ma naprawde porządne światła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 3 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2006 no właśnie takim jeżdżę i wg mnie to ma światła podobne do UNO które miałem przed N15 i można powiedzieć że jeździłem tam po omacku tragedia... Koniec Tematu Malin jedzie na urlop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.