Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Przeglad II gwarancyjny

Gość 1955p

Rekomendowane odpowiedzi

Przepraszam moze juz było takie pytanie!!

We wrześniu mam termin drugiego przeglądu gwarancyjnego mojej Almera 1.5/5DR benz.

Znajomy kupił sobie sam akceesoria do przeglądu samochodu i koszt zmalał o 40%,więc chcę zrobic podobnie .Dzwonilem do serwisu ,nie dawają gwarancji na zamienniki kupowane przez klienta, ale podstawowa gwarancja pozostaje!wiec prosiłbym bardzo aby p.użytkownicy forum pomogli mi skompletowac (podac nazwy i symbole) akcesoria potrzebne do przeglądu

Obecnie po pierwszym przegladzie mam olej Shell Helix 5W30 AB(czy może byc ten sam?),ale nie znam pozostałych symboli lub nazw :1) Filtra olejowego 2)świec 3)płynu hamulcowego i filtra z klimatyzacji.bardzo będe wdzięczny za pomoc

Filtrz powietrza:

16546-3J400

Filtr oleju:

15208-9F600

Uszczelka pod filtr:

11026-01M02

Wkładka przeciw pyłkowa:

27891-BM401KE

Świece:

22401-8H515 :arrow: tu nie jestem pewien ;)

Co do płynu hamulcowego to już niestety nie moge Ci pomóc :D .

nice, a moglbys zrobic takie ladne zestawienie dla N16 2,2 '01:?:

z gory dziekuje :D

Jeszcze jedno, to są symbole z katalogu Nissana a czy mógłbyś podac najlepsze (najtansze) zamienniki i ich symbole(producentów).

B.dziekuje za szybką reakcje teraz moge spokojnie kupic! i zaoszczedzic około 200zł

Jestem b.zobowiazany!!!

Gość krzysztofk

robiłem teraz przy 30000 i wymieniłem tylko świece,olej, filtr powietrza,oleju i pyłkowy reszta wporządku zapłaciłem 350zł to samo w aso 1100. almera 2003,

a co do marki to filtron, helix, ngk pójdziesz do sklepu to wszystko tobie dobiorą z katalogów

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...