Gość Wiedziu Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Chciałbym wymienić klocki i tarcze w mojej P10GT ,i za cholere nie wiem na jakie i skąd. Czytałem troche postów o markach ferodo i brembo ,tylko jak to sie bedzie miało do mojej P10tki. Moge takie wrzucić do siebie ,czy polecacie coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Ferodo i Brembo to sprawdzona i bardzo dobra konfiguracja. Jak masz zaciski lucasa to tutaj masz numery katalogowe klocków FERODO: przód: FDB 604 tył: FDB 707 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wiedziu Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Dzięki wielkie Coobcio (poraz kolejny:) ) cenowo już się sam zorientuję. Jak ktoś ma jeszcze coś do dorzucenia ,to z chęcią przeczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 cenowo kpl wyjdzie Ci maksymalnie 250zł. (Intercars) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość tymon Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Ferodo Klocki polecam, sam mam je z tyłu (P10) ale uwaga, klocki tej firmy lubią sobie piszczeć przy hamowaniu, niby nic ale niektórym to może przeszkadzać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Mi polecano tarcze firmy Mikoda - facet w sklepie mówił, że to bardzo dobry produkt i do tego klocki ATE :roll: . http://www.mikoda.pl/public/onas.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 co prawda do primery z silnikiem SR20Di, narazie sie dociera zestaw tarcze lukas plus klocki textar, koszt 380zł za wszystko, odpukać jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BoLo Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Jak masz zaciski lucasa to tutaj masz numery katalogowe klocków FERODO: a jak sprawdzic jakie mam zaciski? :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lespaul Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 u mnie na zacisku jest wybite hasełko "Girling" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coobcio Opublikowano 9 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2006 a jak sprawdzic jakie mam zaciski? Odkręć koło i na zewnętrznej stronie zacisku która jest skierowana na wnętrze felgi będzie napisane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi