Gość wojtek30 Opublikowano 20 Września 2010 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2010 Tak się składa że i ja dobierałem się do zegarów ale u mnie to wygląda to tak nie od kąt kupiłem alme była od chandlarza spr.z niemiec. było to ponad rok temu to nigdy nie świecił mi się chec ta od silnika jak się tam dostałem okazało się że nie ma ani żarówki ani tej obsadki do niej zamieniłem więc na tą od drzwi bo jest mniej potrzebna i bingo check się zaświecił i nawet odrazu po odpaleniu gaśnie tylko dlaczego jej tam nie było?a i u mnie też jest ta od pasów tam też włożyłem zamiennik i cisza pasy sie nie odezwały w żadnej sytułacji więc tam też żarówka nie jest potrzebna.A po za tym wszystkie kontrolki są ok poduchy gasną po 7 sek.ABA też gaśnie reszta to standart.teraz nie mam kontr od otwzrtych dzrzwi ale ta dlatego jak pisałem wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi