Gość marcinde Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 właśnie wróciłem z Krakowa. muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony, bo na połowie zbiornika przejechałem 640km a nie jechałem wolno, miejscami 150-160. w tamtą stronę 3h10min a z powrotem 2h50min. powiem Wam, że ten silnik wcale nie jest taki zły, jak niektórzy piszą. oby był wytrzymały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość proktolog Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 gratulacje, bardzo przyzwoity wynik ja także życzyłbym sobie, aby ten silnik dobrze się sprawował na razie przjechałem niecałe 20tyś i odpukać jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adams Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 qrcze... jak strasznie chcialbym zobaczyc u siebie podobny wynik :oops: nic tylko pogratulowac :!: pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 niemasz czasem dwoch zbiornikow jak TIR-y :wink: pozdr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VQPower Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 wojtek pieknie by bylo jakby nasze maxi tyle palily co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mochikanin Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 powiem Wam, że ten silnik wcale nie jest taki zły, jak niektórzy piszą. oby był wytrzymałyNigdy nie słuchaj tego co mówią inni zawsze najwięcej do powiedzenia mają Ci co nie mają pojęcia o czym mówią .Opowieści o fatalnej jakości aut made in UK opowiadają głównie właściciele N15 Japan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość walut Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam, gratuluję wyniku. Proszę jednak aby kolega marcinde napisał ile kilometrów zrobił na drugiej , pozostałej jeszcze połowie Ludzie!!! cudaaaa, cudaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 powiem Wam, że ten silnik wcale nie jest taki zły, jak niektórzy piszą. oby był wytrzymałyNigdy nie słuchaj tego co mówią inni zawsze najwięcej do powiedzenia mają Ci co nie mają pojęcia o czym mówią .Opowieści o fatalnej jakości aut made in UK opowiadają głównie właściciele N15 Japan ja zrobie niewiele więcej na pełnym baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jarkk Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Proszę jednak aby kolega marcinde napisał ile kilometrów zrobił na drugiej , pozostałej jeszcze połowie I tu się chochlik czai Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 na razie druga połowa paliwa siedzi grzecznie w baku. dziś odpoczywam, jutro jadę pobrykać po mazurach, dam znać ile wyniesie cały zasięg. paliwo: zwykły Shell. przebieg 22tys km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cejzik Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No niezły wynik. U mnie wskaźnik wskazuje zużycie dość dokładnie, jazda mieszana miasto/trasa 250 km/działkę, ułatwia to kontrolę zużycia (ale i tak dystrybutor prawdę Ci powie). W VW po 150-200km i wskaźnik ledwo się poruszył ale jak się poruszył to już pędził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kmich76 Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 No tutaj pierwsza połowa nie równa drugiej ale gratulacje i tak się należą :grin: :grin: :grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość proktolog Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 mnie najwięcej na jednym baku udało się przejechać 1060km, większość w trasie, z włączoną klimą, nie jest to na pewno rekord świata ale wynik do wytrzymania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 wojtek pieknie by bylo jakby nasze maxi tyle palily co?? no toby bylo ,,,,,ale wsumie duzo niepala nasze maszyny..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Sobota Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 właśnie wróciłem z Krakowa. muszę przyznać, że jestem mile zaskoczony, bo na połowie zbiornika przejechałem 640km a nie jechałem wolno, miejscami 150-160. w tamtą stronę 3h10min a z powrotem 2h50min. Wróciłem niedawno z wakacji. Jadąc do celu zatankowałem 39 l przed obwodnicą Trójmiasta. Samochód obładowany ekwipunkiem. Potem przez 2 tyg. jeździlismy troche po Helu itd. Po urlopie, powrót do Wawy i tankowanie na Bielanach. Wynik? 5,7 l/100 km ze sporadycznym uzywaniem klimy i zawsze na swiatłach. W trasie prułem 130-140 km/h (w nocy) I za to kocham ten sliniczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 wyjeździłem właśnie w trasie drugą połowę zbironika. Rezerwa zapaliła się przy 1130km. Jak podjechałem na stację, miałem jeszcze ok 6 litrów paliwa w baku. Światła i klima cały czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafs Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Taki wynik dieslem jakoś nie robi wrażenia... Silnik słaby, dychawiczny to i pali niewiele... Mój znajomy ma skuter Piaggio (dynamika pewnie podobna) i również bieże mu około 4l wahy na 100km... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 hmm. pozostawię to bez komentarza, bo kolega ma benzynę, i nie wiem na jakiej podstawie wstawia cyniczne wypowiedzi o dieslu. kto jeździ takim na codzień, wie że ciężko o taki wynik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ajac Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 kto jeździ takim na codzień, wie że ciężko o taki wynik. No to fakt. Przy jeździe po mieście 780 km to maksimum w moim aucie. Jeżdżę na Shelu V Power. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 8 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2006 ja na zwykłym shellu. chyba nie warto przepłacać. a rakiety z niego i tak się nie zrobi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Misiek_okecie Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 w N15 znacznie gorszy wynik 424 km na ponad połowie zbiornika. Ale mogło być lepiej, za duzo hamowania, przyśieszania, wyprzedzania. Ale i tak nie jest źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Pablo_ Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Gratulację wyniku! Ja w trasie i sporadycznie po mieście n14 1.4DE na pełnym baku przejechałęm 540 km. W trasie 100 - 120km/h otwarty szyberdach i światła zapalone straszny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość thomson30 Opublikowano 16 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2006 nieźle. Osiągnąłem podobny wynik. Dociągnąłem do 1260 km na baku dłużej nie wytrzymałem i zatankowałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcinde Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 no to rewelacja thomson30, to się nazywa dystans na jednym zbiorniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marins Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 eh zeby mój tyle pałił ja na pelnym baku przejechalem 570km 1.8 benzyniak N16 sedan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi