Gość Szymeq Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Na pełnym zbiorniku w trasie robie ponad 750km - na 15". W mieście dystans spada do ok 650 km. Najlepsze spalanie jakie mi się udało osiągnąć to w trasie spalił mi 4.6 litra ale na 13" w 2 osoby z torbami. 8) co prawda nie Almera ale protoplasta :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcink Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Witajcie Najmniejsze spalanie jakie udało mi się uzyskać to 5.1 ON / 100 km. Jechałem sam ( spokojnie :-) ), 10% w mieście reszta poza miastem. Na ogół tankuję gdy mam przejechane 950 - 1010 km na zbiorniku Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malin_f1 Opublikowano 23 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2006 ja na wakacjach jezdzilem tylko na verwie orlenu (za punkty z programu vitay) no i musze powiedziec ze wracajac z nad morza (bez korkow ale w ulewnym deszczu srednia predkosc wyszla 80km/h) potem jeszcze po mazurach troche sie pokrecilem i wracajac stanelem przed wawa na BP zeby sobie sredniego spalania z trasy nie psuc i wyszlo mi 6,3l/100 2 osoby + caly bagaznik +polowa drogi (ok 300km) z klima mimo tego odecnie wrocilem spowrotem do BP Ultimate Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość WOJTUSMAXIMUS02 Opublikowano 24 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2006 ja ostatnio pyknalem na baku tylko 250km ,,cholernie ciezka noge mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi