Gość yorg Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2006 Witam na forum, jestem od niedawna posiadaczem almery tino 2,2, rocznik 2003. Chętnie wysłucham uwag i porad na temat tego auta, moje wrażenia jak na razie b. pozytywne. Nie mam do niego instrukcji, gdyby ktoś pomógł mi ją zdobyć byłbym zobowiązany. Pozdrowienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość LEMUR Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 jest dla Almer osobny dzial forum! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość cejzik Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2006 Ja poszedłem do serwisu i kupiłem do N16, jakaś tam im zalegała i sprzedali mi ją za 40 zł. Na allegro jeśli są to w granicach 70 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.