Skocz do zawartości
Części Nissana - iParts.pl

Wycieraczki

Gość maciek1985

Rekomendowane odpowiedzi

Gość maciek1985

Witam!mam pytanie: Zepsuły mi się wycieraczki a dokładnie ich mechanizm!!!tzn!pałąk który przenosił ruch z prawej na lewą wycieraczke!jest to pręcik aluminowy zakończony dwona plastikowymi końcówkami!!końcówki te wciska się na metalowa kulkę na której cały pałąk się porusza!!! mój problem polega na tym że wyrobiła się ta plastikowa końcówka i zpada z kulki!!!miał już ktoś taki przypadek???ile ta część może kosztować??dziękuje za odp

Witam!mam pytanie: Zepsuły mi się wycieraczki a dokładnie ich mechanizm!!!tzn!pałąk który przenosił ruch z prawej na lewą wycieraczke!jest to pręcik aluminowy zakończony dwona plastikowymi końcówkami!!końcówki te wciska się na metalowa kulkę na której cały pałąk się porusza!!! mój problem polega na tym że wyrobiła się ta plastikowa końcówka i zpada z kulki!!!miał już ktoś taki przypadek???ile ta część może kosztować??dziękuje za odp
Ja kiedyś jak jeszcze miałem N15 też mi się tak stało. Udało mi się to naprawić mianowicie dorobiłem taki pierścionek z drutu o odpowiedniej grubości i twardości, wcisnąlem go w tą szczelinę między otworem na kulkę a zewnętrzną częścią tego plastiku. Było trochę zabawy ale to było kopę lat temu kiedy nie można było takich części kupić. :wink:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...