Gość maciek1985 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam!mam pytanie: Zepsuły mi się wycieraczki a dokładnie ich mechanizm!!!tzn!pałąk który przenosił ruch z prawej na lewą wycieraczke!jest to pręcik aluminowy zakończony dwona plastikowymi końcówkami!!końcówki te wciska się na metalowa kulkę na której cały pałąk się porusza!!! mój problem polega na tym że wyrobiła się ta plastikowa końcówka i zpada z kulki!!!miał już ktoś taki przypadek???ile ta część może kosztować??dziękuje za odp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jumper Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 takich przypadkow bylo bardzo duzo to czesta awaria n15 kup NOWE ramie i bedzie dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maciek1985 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 nowe ramie????wie ktoś ile to kosztuje????i jak się fachowo nazywa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny38 Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2006 Witam!mam pytanie: Zepsuły mi się wycieraczki a dokładnie ich mechanizm!!!tzn!pałąk który przenosił ruch z prawej na lewą wycieraczke!jest to pręcik aluminowy zakończony dwona plastikowymi końcówkami!!końcówki te wciska się na metalowa kulkę na której cały pałąk się porusza!!! mój problem polega na tym że wyrobiła się ta plastikowa końcówka i zpada z kulki!!!miał już ktoś taki przypadek???ile ta część może kosztować??dziękuje za odpJa kiedyś jak jeszcze miałem N15 też mi się tak stało. Udało mi się to naprawić mianowicie dorobiłem taki pierścionek z drutu o odpowiedniej grubości i twardości, wcisnąlem go w tą szczelinę między otworem na kulkę a zewnętrzną częścią tego plastiku. Było trochę zabawy ale to było kopę lat temu kiedy nie można było takich części kupić. :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.